|

Ölüm patroniçesinin adamlarına operasyon

Ölüm patroniçesi olarak nam salan ve mayıs ayında tutuklanan Saide D.'nin cezaevinden verdiği talimatla Sarıyer'de uyuşturucu satan zehir tacirlerine şafak baskını düzenlendi. 8 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, somun ekmek arasına ve çocuk bezi ile futbol topu içerisine gizlenmiş 4 kilogram bonzai ele geçirildi.

Şahin Şen
07:56 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 10:13 - 17/08/2018 Cuma
IHA
'Ölüm Patroniçesi'nin adamları tek tek yakalandı
'Ölüm Patroniçesi'nin adamları tek tek yakalandı

İstanbul'da uyuşturucu satışının yoğun olarak yapıldığı Sarıyer Çayırbaşı'na şafak vakti operasyon düzenlendi. Daha önceden de rutin olarak baskınların düzenlendiği ve geçtiğimiz mayıs ayında uyuşturucu satışı yapıldığı ve kaçak olduğu belirlenen 8 yapının da yıkıldığı operasyonda 'ölüm patroniçesi' olarak nam salan Saide D. gözltına alınmış ve tutuklanmıştı. İlçe emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ve çevredeki esnafın ihbarlarıyla bölgede yeniden uyuşturucu satışı yapıldığını tespit edilmesi üzerine şafak vakti düzenlenen operasyonda 8 zehir taciri gözaltına alındı. Tacirlerin, eşi ve çocukları cinayetten, kendisi de uyuşturucu ticaretinden tutuklu bulunan Saide D.'nin cezaeinden verdiği talimatla uyuşturucu sattıkları belirlendi.

EKMEĞİN İÇİNDE UYUŞTURUCU

Baskın düzenlenen adreslerde ve çevrede narkotik köpeği eşliğinde arama yapan polis ekipleri, yanmış molozların içerisinde olan bir futbol topu ve bebek bezinin içerisinde 2 kilogram ağırlığında bonzai ele geçirdi. Gözaltına alınan tacirlerin birinin evindeki somun ekmeği kontrol eden polis ekipleri ekmeğin içerisinde 1 kilogram ağırlığında bonzai buldu. Kontrolleri sürdüren ekipler incir ağacı gövdesine bağlanmış bir poşetin içinde de satışa hazır halde paketlenmiş 2 bin paket toplamda ise 1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi.


#İstanbul
#uyuşturucu
6 yıl önce