|

Nazlı Ilıcak'ı kaçış yöntemi kurtaramadı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Nazlı Ilıcak Bodrum'da yakalandı. Ilıcak'ın yakalanmamak için sık sık araç ve yer değiştirdiği dikkati çekti.

Yeni Şafak
14:19 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 11:23 - 26/07/2016 Salı
Diğer

Bodrum'da gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın, arandığı süreçle ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Bir süre arkadaşının evinde kaldığı öğrenilen Ilıcak'ın daha sonra ise yakalanmamak için gece boyunca araç ve yer değiştirdiği ifade edildi.





Nazlı Ilıcak'ın emniyetteki işlemlerinin ardından uçakla soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.



İhlas Haber Ajansı, Nazlı Ilıcak'ın Ankara'da olduğu yönünde çıkan haberlerin ardından daha rahat hareket ettiği ortaya çıktığını bildiriyor. Ajansa göre, Nazlı Ilıcak'ın aracında çok sayıda valiz ele geçirildi.



Ilıcak, dün Bodrum'da dört ayrı adreste aranmış ancak bulunamamıştı. Gözaltı kararının ardından Milas'ta yaşayan bir arkadaşının evinde saklandığı bildirilen gazeteci Ilıcak, dün gece saatlerinde Ankara'da olduğu yönünde bilinçli olarak paylaşılan bilginin ardından harekete geçti.





#Nazlı Ilıcak
#Bodrum
#Darbe girişimi
8 yıl önce