|

Millet fırsat vermez

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 24 Haziran öncesi döviz merkezli operasyon başlatan ‘kuklacıları’ milletin artık tanıdığını belirterek, “Dolarla oynayarak bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Bu millet onlara fırsat vermeyecektir. Türkiye’nin ekonomisi güçlüdür, büyümeye devam edecektir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:59 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 24 Haziran öncesi dövizdeki hızlı yükseliş ve bu merkezde koparılan yaygaraya ilişkin konuştu. Memleketi Yozgat'ta açıklamada bulunan Bozdağ, "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır" dedi. Bozdağ şu uyarılarda bulundu:

O İRADEYİ GÖRÜYORUZ

"Bilesiniz ki 24 Haziran seçimlerine giderken dolar üzerinden vatandaşımızı etkilemek isteyen, hükümete fatura kestirmek isteyen ve sandığa bu faturayı yansıtmak isteyen bir irade var. Biz onu da görüyoruz, ekonominin kurallarını çok iyi biliyoruz. Türkiye'nin ekonomisi, Allah'ın izniyle güçlü bir ekonomidir. Her türlü olumsuzluğa karşı ekonominin direnci yüksektir. Türkiye'de ekonomi sıkıntıya girsin diye uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin notlarını subjektif bir yaklaşımla kırıyorlar. Onlar ne not verirlerse versinler, Türkiye'nin ekonomisi büyümeye devam edecektir."

BEŞTEPE’YE HAPSETME HESABI

"Amerika bu seçimi takip ediyor, Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, Avrupa'sı bu seçimi takip ediyor. Aynı şekilde Orta Doğu bu seçimi takip ediyor. Orta Asya'sı, Uzak Asya'sı, Afrika'sı bu seçimi takip ediyor. Bütün dert, 24 Haziran'da Sayın Cumhurbaşkanımızın kazanmasını engellemek, bütün dert cumhurbaşkanımızın kazanmasını engelleyemezlerse parlamentoda hiç olmazsa onun elini ayağını bağlayacak çoğunluğu elde etmek. Böylece onu Beştepe'de hareketsiz bırakma hesabı yapıyorlar."

DURDURAMAYACAKSINIZ

"Bütün dert Türkiye'ye kaybettirmektir. Çünkü cumhurbaşkanına karşı uluslararası çevrelerde ve onların uzantılarında yer alan duygunun altında yatan şey 'Türkiye güçlü yürüyor, Türkiye'nin yürüyüşünü durduramazsak biz Türkiye'yi bir daha kontrol edemeyiz. Türkiye'yi durdurmanın yolu Recep Tayyip Erdoğan'ı durdurmaktır. Erdoğan'ı durduramazsak Türkiye'yi durduramayız.

Türkiye'ye kaybettiremeyiz' diyorlar. Ben bir kez daha söylüyorum, Türkiye'ye kaybettiremeyeceksiniz, Türkiye'yi durduramayacaksınız."

#Bekir Bozdağ
#Faiz
6 yıl önce