|

‘Koalisyonlar tarihe karışacak’

Ünye Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen programa katılan Ak Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, 16 Nisan’da kabul edilen cumhurbaşkanlığı sistemi ile birlikte koalisyonların tarihe karışacağını söyledi. Gündoğdu “Türkiye’de en büyük hırsızlığı yapan, gençlerin geleceğini çalan koalisyon hükümetleridir” dedi.

Yeni Şafak
13:42 - 10/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:54 - 10/04/2017 Pazartesi
Diğer
Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu
Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu

Ordu’nun Ünye ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Genç Kürsü programına Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu katıldı. Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Başkanı Arif Ergün, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, Ünye Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa Sarı ile birlikte lise son sınıf ve üniversite öğrencilerinden oluşan 500 genç de katıldı.

"Türkiye’nin geleceğini kuracak olan siz gençlersiniz"

Metin Gündoğdu koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye ve Türk gençliğine büyük zarar verdiğini, 16 Nisan’da kabul edilecek sistemle birlikte koalisyonların tarihe karışacağını söyledi. Ordu milletvekili Gündoğdu “Türkiye’de en büyük hırsızlığı yapan, gençlerin geleceğini çalan koalisyon hükümetleridir” ifadelerini kullandı. Milletvekili “Türkiye’nin geleceğini kuracak olan siz gençlersiniz. Yarın, milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı olacaksınız. Siz diriliş gençliğisiniz. Bu ülkenin yeniden sözü dinlenen, dünyanın en büyük ilk üç ekonomisi arasında olan bir ülke olabilmesi için sizlere büyük görev düşüyor. Biz AK Parti olarak siz gençlerimize güveniyoruz" dedi.

"Bu ulvi görevi hakkıyla yerine getireceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asımın neslini ayağa kaldırmak için mücadele verdiğini verdiğini söyleyen Metin Dündoğdu sözlerine şöyle devam etti:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerimize büyük önem veriyor. Türk gençlerini bilgiyi, teknolojiyi yakalamış, ahlaklı, çağdaş, ülkesine ve milletine hizmet eden bir gençlik olarak görüyor. Bunun için sizlere güveniyor. Gençlerimizin ülke yönetiminde daha etkili olabilmesi için seçilme yaşının 18’e indirilmesini ısrarla önemsiyor. Cumhurbaşkanımız “asımın nesli”ni ayağa kaldırmak için mücadele veriyor. Bu vatana sahip çıkmak, milli ve manevi hassasiyetleri olan siz gençlerimizin asli görevidir. Bu ulvi görevi hakkıyla yerine getireceğinizden hiç kuşkumuz yok. Bu gençlik, dünyaya sözünü söyletecek gençliktir.
#Metin Gündoğdu
#Ak Parti
#Ordu
7 yıl önce