|

Karaca ailesinin acı günü

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karaca’nın ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca’nın annesi ve Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca’nın babaannesi Emine Karaca (92) Hakk’a yürüdü.

Talha Menteş
04:00 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:04 - 25/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Emine Karaca'nın cenaze namazı Siteler Camii'nde kılındı.
Emine Karaca'nın cenaze namazı Siteler Camii'nde kılındı.

Karaca ailesi, 92 yaşında vefat eden Emine Karaca’yı ebediyete uğurladı. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karaca’nın ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca’nın annesi, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca’nın ise babaannesi Emine Karaca, yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti. Emine Karaca’nın cenazesi evinin önünde hellalık alınmasının ardından Siteler Camii’ne gitirildi. Emine Karaca ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Camii’nde toprağa verildi.


DOSTLARI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze namazı sonrası Emine Karaca’nın aile yakınları ile İbrahim Karaca, Yakup Karaca ve Ömer Karaca taziyeleri kabul etti. Bu acı gününde Karaca ailesini dostları yalnız bırakmadı. Cenazeye Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak, Mesut Albayrak, Kazım Albayrak, Bayram Albayrak ve Albayrak Grup CEO’su Ömer Bolat, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şener Yediyıldız, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ile çok sayıda belediye başkanı katıldı.

#Şener Yediyıldız
#Ak Parti
#Nuri Albayrak
#Ömer Karaca
5 yıl önce