|

Kandil’in elebaşları paketlensin

MHP lideri Bahçeli, terör örgütü PKK’nın 5 tepe yöneticisinden Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Rıza Altun ve Bahoz Erdal’ın enselerinden tutulup, Türkiye getirilmesi gerektiğini söyledi. Bahçeli, “FETÖ’cüler yabancı ülkelerden teker teker getirilirken, terör örgütünün elebaşları kafaları çuvala sokulduğu gibi Türkiye’ye niye getirilmesin” diye sordu.

Nur Banu Aras
04:00 - 10/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:53 - 10/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli, terörle mücadeleden ekonomiye önemli mesajlar verdi
MHP lideri Devlet Bahçeli, terörle mücadeleden ekonomiye önemli mesajlar verdi

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, terörle mücadeleden ekonomiye önemli mesajlar verdi:

Türkiye terörle mücadelesini haklı ve meşru yollarla sürdürmektedir. Sınır ötesinde, mesela Kandil’de nefret kuluçkasına yatan, ihanet ve melanet üretimi yapan terör elebaşıları niye yakalanamaz, niye derdest edilip Türk adaletinin önüne çıkarılamaz? Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Rıza Altun, Bahoz Erdal’dan müteşekkil beşli katil grubunun ve çete başlarının hakkından gelmek, döktükleri kanların hesabını sormak bugün değilse ne zaman olacaktır?

YİĞİTLİK YAPACAK ÇOK

Türkiye muktedir bir ülke değil midir? Yılanın başı kopartılırsa bedeni çürüyecektir. Türk devleti nice gözü kara yiğitleri bağrında taşımaktadır. Bizde yiğitlik yapacak deli de çoktur, veli de çoktur. FETÖ’cüler yabancı ülkelerden teker teker getirilirken, terör örgütünün elebaşları enselerinden tutulup kafaları çuvala sokulduğu gibi Türkiye’ye niye getirilmesin, şerefsizlere hayat neden zindan edilmesin?

KAZDIKLARI ÇUKURA GÖMÜLMELİ

Terörle mücadele süreci yalnızca Kandil'le sınırlı kalmamalıdır. ABD’yle Münbiç yol haritası üzerinde uzlaşma sağlanmıştı. Hani Münbiç'i terk edecekti, Münbiç mutabakatına ne oldu? Madem Münbiç'te teröristler çukur kazmıştır, Türk devletine düşen de hazır çukur kazılmışken teröristleri oraya gömmektir. ABD'nin güven vermeyen, sözünde durmayan tutumuna bakarak terörle mücadelemizi sürdüremeyiz.

POŞET ÇAY ÜLKELERLE KARIŞTIRMA

Trump gibi bir maceraperest otururken güvenilir bir ilişki ağının kurulması oldukça zordur. Bomba ve patlayıcı eğitimi veriyorlar, Batman'da kan döktürüyorlar. NATO şemsiyesi altında böyle bir dostluk samimi değildir. ABD, Türkiye'yi tek kullanımlık poşet çay gibi kullandığı ülkelerle karıştırmasın.


Davet varsa icabet edilir

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaşanan gerilime de değinen Bahçeli, Üsküdar ilçe başkanı ve bir grup ülküdaşın demokratik protestolarını yaptığını söyledi. Bahçeli, "Siyasi Don Kişotların da ilkeleri, çizgileri yoktur. İP Genel Başkanı'nın söylemleri zincirleme olaylara neden olmuştur. Bu şahıs MHP'ye nifak tohumları fırlatmış, zehir kusmuştur. Biz cevap verince İP Genel Başkanı sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti, tehlikeli bir meydan okumaydı. Türk’ün töresidir, davet varsa, icabet eden de çıkacaktı, gerçekten çıkmıştır. İşin tuhaf ve mide bulandırıcı yanı, İP Genel Başkanı’nın evinde çoktan sahnenin kurulup figüranların yerini alması, tuzağın da tesis edilmesidir. Ankara’da adres verip Üsküdar’a konuşlanması, evde iki kişiyiz demesine rağmen karanlıkta kalan üçüncü şahsın arka plandan olan biteni kamerayla kayda alması dikkatli hiçbir gözden kaçmamıştır. Kamera tutan el kimindir, evde kimler hangi gayeyle toplanmışlardır?" dedi.

Bahçeli, MHP'den ayrılanlara da çağrıda bulunarak, "İP'ten dışlanan ve horlanan, izlenen politikalardan dolayı rahatsızlık duyan, geçmişte bizlere kırgın ve kızgın olsa da pişmanlık duyan her arkadaşımı kucaklıyor, yürekten selamlıyorum. İşte kapı ağzına kadar açık" diye konuştu.

#Devlet Bahçeli
#MHP
6 yıl önce