|

Kahreden tatil

Çorlu’dan günübirlik tatil için tur otobüsüyle Kuşadası’na giden Ayşe Kaynadır, arkadaşıyla karşıdan karşıya geçerken bir iş makinesinin altında kaldı. Kaynadır olay yerinde can verirken, arkadaşı ise yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:35 - 1/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ayşe Kaynadır Kuşadası’na tatile gitmişti.
Ayşe Kaynadır Kuşadası’na tatile gitmişti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden tur otobüsüyle Kuşadası’na giden bir kadın, iş makinesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kahreden kaza, dün saat 11.00 sıralarında Kuşadası sahil şeridindeki Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden bir tur şirketi ile günübirlik tatil için Kuşadası’na gelen 46 yaşındaki Ayşe Kaynadır, arkadaşı Aylin Akkurt ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi.

ÇABALAR YETMEDİ

Bu esnada sahil şeridinde yol çalışması yapan Recep K’nin kullandığı Aydın Büyükşehir Belediyesine ait iş makinesi, geri manevra sırasında yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Kaynadır (46) ile Aylin Akkurt’a çarptı. Feci kazayı görenler hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın arka sağ tekerleğinin altında kalan Kaynadır, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan Aylin Akkurt ise ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akkurt, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.


Kuşadası’nda 10 Mart’ta Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir iş makinesi de park halindeyken hareket etmiş ve bir kadının ağır yaralanmasına neden olmuştu.

İş makinesinden kaçamadılar

Ölümden dönen Aylin Akkurt, otobüsten indikten sonra arkadaşıyla karşıya geçmek istediklerini, birden hareketlenen iş makinesinden kaçamadıklarını söyledi. Kepçenin çalıştığı sahil bandında hiçbir güvenlik önleminin bulunmadığını söyleyen Akkurt, makinenin geri manevra ikaz sinyalinin de çalışmadığını öne sürdü.

#​Çorlu
#Kuşadası
#Ayşe Kaynadır
6 yıl önce