|

İstihbarat müdürü FETÖ’den alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü Cihangir Ulusoy, FETÖ Teknokent soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ulusoy, 10 Ekim 2015'teki Gar saldırısı sonrası açığa alınmıştı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:22 - 4/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Ulusoy, FETÖ Teknokent soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Ulusoy, FETÖ Teknokent soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Eski Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Cihangir Ulusoy, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Hacettepe Teknokent soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY Hacettepe Teknokent soruşturması kapsamında eski Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ulusoy Ankara'da yakalandı.

FETÖ BAĞLANTILI İKİ ŞİRKETİN SAHİBİ

Ulusoy'un FETÖ ile iltisaklı iki şirketin sahibi M.T.E ile irtibatlı olduğu ve soruşturmaları yönlendirdiği suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında önceki gün haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüpheliden 18'i Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da gözaltına alınmıştı. Ulusoy, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde yaşanan bombalı terör saldırısı sonrası açığa alınmış, daha sonra Polis Akademisinde başka bir göreve atanmıştı.

#FETÖ
#Teknokent
#Gar Saldırısı
6 yıl önce