|

İlçe Jandarma Komutanı görevinden uzaklaştırıldı

Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Y.M, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldı. Uzaklaştırma emri tebliğ edilen Y.M'nin, Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel tarafından askeri kimliğine ve silahına el konuldu.

Yeni Şafak
15:32 - 19/08/2018 Pazar
Güncelleme: 16:30 - 19/08/2018 Pazar
IHA
​Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanı, FETÖ soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.
​Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanı, FETÖ soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.

Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Y.M, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, görevden uzaklaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, bir yıldır Kırşehir'in Kaman ilçesinde görev yapan Üsteğmen Y.M, İçişleri Bakanlığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik bir soruşturma kapsamında açığa alındı.

Kimliği ve silahına el kondu

  • Uzaklaştırma emri tebliğ edilen Y.M'nin, Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel tarafından askeri kimliğine ve silahına el konuldu.
  • Ankara Kara Harp Okulu'ndan mezun olduktan sonra Hakkari Çukurca Asayiş Komando Bölük Komutanlığı ve Çukurca İlçe Jandarma Komutanlıklarında görev yapan Y.M, bir yıl önce Kaman İlçe Jandarma Komutanlığına atanmıştı.

#FETÖ
#Kırşehir
#Jandarma
6 yıl önce
default-profile-img