|

Havada süzüldüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), EFES 2018 Tatbikatı’nda gerçekleştirilen serbest paraşüt atlayışlarına ilişkin görüntüleri yayınladı. Görüntülere paraşüt atlayışı gerçekleştiren Türk askerlerinin havada süzülüşleri yansıdı.

Yeni Şafak
08:46 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 08:51 - 8/05/2018 Salı
IHA
TSK EFES 2018 Tatbikatı’na ilişkin görüntüleri paylaştı.
TSK EFES 2018 Tatbikatı’na ilişkin görüntüleri paylaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 19 dost ve müttefik ülke unsurlarının katılımıyla gerçekleştirilen EFES 2018 Tatbikatı’na dair yeni görüntüler paylaştı. Görüntülere paraşüt atlayışı gerçekleştiren Türk askerlerinin havada süzülüşleri yansıdı.

Türk savunma sanayii göğüs kabarttı

Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı öncesi Türk savunma sanayii tarafından üretilen mühimmat ve araçların yer aldığı sergi göz doldurdu.

Bu yıl dost ve müttefik ülke unsurlarının da katılımıyla Batı Anadolu, Orta Ege, İzmir Körfezi ve Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi’nde icra edilecek olan Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı öncesi Türk savunma sanayii tarafından üretilen mühimmat ve araçlar sergilendi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Bosna Hersek, Gürcistan, İngiltere, İtalya, Katar, Kazakistan, Kosova, Macaristan, Makedonya, Moğolistan, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Slovakya ve Suudi Arabistan’dan birlik ve unsurların katılacağı tatbikat öncesi Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi’nde açılan sergide bulunan mühimmat ve araçlar, Türkiye’nin bu konudaki başarısını ortaya koydu.


#Efes 2018
#TSK
6 yıl önce