|

FETÖ’cüler beni tehdit etti

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ’cülerin oda ve borsalarda hala aktif şekilde çalıştığına dikkat çekti: Kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler.

Yeni Şafak ve
03:00 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:43 - 9/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir
Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ’cülerin oda ve borsalarda hala faal olduklarını söyledi. FETÖ’nün kripto isimlerle odalarda varlık gösterdiğini söyleyen Özdebir, “Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler” dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankaralı bir grup gazeteciyle bir araya geldi. Özdebir FETÖ’nün Türkiye’de oda ve borsalarda varlık gösterdiğini söyledi. FETÖ’cülerin kripto isimlerle odalarda etkin olduğunu dile getiren Özdebir, hazırladığı listeye gerekli mercilere gönderdikten sonra örgütün hedefine girdiğini anlattı.

BÜTÜN ODALARDA ÖRGÜT BASKISI VAR

Gazetecilerin “FETÖ’cüler odalarda varlıklarını sürdürüyor” tespitini neye dayanarak yaptıklarının sorulması üzerine Özdebir, “Biz birbirimizi biliyoruz. Kimin ne olduğunu biliyoruz. Alan hakimiyeti sağlamak için bütün odalarda bu anlamda bir baskı var. Eski sivri kişiler çıkmasalar bile ya kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler” diye konuştu. ASO’nun, bu tip kişileri organlarından ihraç etme yetkisinin olmadığının altını çizen Özdebir, “Sadece istifaya davet ederiz, ederse eder etmez ise yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

FETÖ’CÜLER HALA FAAL
BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Ankara’da şirket patlamaları olduğu iddialarının ardından oda seçimlerinin ertelenmesinin yerinde bir karar olduğunu kaydeden Özdebir, “Büyüklerimizin bir bildiği var” değerlendirmesi yaptı. Sanayi Odasında çok fazla fiktif şirket oluşumu tespit etmediklerini anlatan Özdebir, “Sanayi odasına kaydolmak için en az 10 tane adam çalıştırmak lazım. Ticaret ve sanayi odalarında Ankara’nın özel bir durumu var. Osman Gökçek’ten dolayı şirket sayılarında artış varmış, ama yalnız o değil. Maalesef FETÖ’cüler hala faal bir şekilde çalışıyor” değerlendirmesi yaptı.

TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ

Son torba tasarıdaki vergi artışlarına ilişkin de değerlendirme yapan Özdebir, vergi politikalarının ve bütçenin tamamen siyasi kararlar neticesinde hazırlandığını söyledi.

#Nurettin Özdebir
#FETÖ
#Ankara
#ASO
7 yıl önce