|

Erdoğan: Bir kez daha sandığa gömeceğiz

AK Parti Başakşehir İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir siyasi partiyiz. Üç beş köşe yazarının gazıyla iktidar hayali kuranları bir kez daha sandığa gömeceğiz" dedi.Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devletimiz yok diyen Erdoğan "Paralel devletmiş, yok şu devletmiş, yok bu devletmiş anlamayız bunu. Paralel devlet nerede? Pensilvanya'da. Onunla beraber gitmek isteyenler buyursunlar gitsinler. Hatta bilet paralarını da veririz" diye konuştu.

Yeni Şafak
17:51 - 14/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:07 - 14/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Başakşehir 4. Olağan İlçe Kongresi öncesinde Başakşehir Stadyumu'nda halka seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Biz halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gören biz partiyiz. Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir siyasi partiyiz. Üç beş köşe yazarının gazıyla iktidar hayali kuranları bir kez daha sandığa gömeceğiz

Afaki sözlerle milletimizinden oy toplamanın peşine düşmedik, sırf birkaç oy daha fazla alacağız diye ülkemizin geleceğini ipotek altına alan popülist söylemlere prim vermedik, hele hele anamuhalefet gibi siyaseti yalan ticaretine asla çevirmedik.

Kuyruklarını iki bacaklarının arasına aldılar kaçtılar. Şu anda 4 bin 200 terörist etkisiz hale getirildi. Niye? Şehadete yürüyenler kovalıyor, onlar kaçıyor. Hep söylüyoruz ya imandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür.

"Bilet paralarını biz veriririz"

Yunus'un diliyle yaratılanı Yaradan'dan ötürü severiz. Makam mevki için değil, para pul için değil, sadece bizi yaratan Allah onları da yarattığı için severiz. Bizim ölçümüz bu. Üstünlük kavim değil, üstünlük ittika iledir takva iledir.

Tek devlet. Bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devletimiz yok. Paralel devletmiş, yok şu devletmiş, yok bu devletmiş anlamayız bunu. Paralel devlet nerede? Pensilvanya'da. Onunla beraber gitmek isteyenler buyursunlar gitsinler. Hatta bilet paralarını da veririz. Gitsinler. Bizim bu vatanda vatanını seven, milletini seven, bu vatan için feda-i can edebilecek vatandaşlara, millete, kardeşler topluluğuna ihtiyacımız var. Ben karşımdaki topluluğu işte böyle görüyorum."

#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#Başakşehir
6 yıl önce