|

Çocuk odasından oyuncak değil uyuşturucu çıktı

Jandarma ekiplerinin Avcılar’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptıkları operasyonda yaklaşık 40 kilo bonzai ele geçirdi. Uyuşturucuyu cezaevindeki kocasından devralan kadının kilolarca bonzaiyi ve çeşitli hapları çocuklarının odasında sakladığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:18 - 9/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:30 - 9/08/2018 Perşembe
IHA
Cezaevindeki kocasından uyuşturucu ticaretini devralan kadın operasyonla yakalandı.
Cezaevindeki kocasından uyuşturucu ticaretini devralan kadın operasyonla yakalandı.

Uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam eden İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan yakalanan ve halen cezaevinde bulunan H.B.’nin uyuşturucu ticaretini eşi N.B.’nin devraldığı bilgisine ulaştı.

Adres değişikliği de işe yaramadı

  • N.B.’nin izini sürmeye başlayan Jandarma ekipleri, adresini değiştiren N.B.’nin yeni ikamet adresini belirleyerek evi mercek altına aldı. 2 çocuk annesi N.B.’nin çocukları ile yaşadığı evde, sürekli M.B. isimli şahısla irtibatta bulunduğu ve uyuşturucu ticaretini birlikte yaptıkları belirlendi.

Çocuk odasından oyuncak yerine uyuşturucu çıktı

Şüpheli şahısların uyuşturucu imalatını yaptıkları değerlendirilen Avcılar’daki adreslerine baskın düzenleyen ekipler; evin banyosundaki plastik saklama kovasının içinde yaklaşık 40 kilo Bonzai ile karşılaştı.

Yakalanan 2 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Jandarma ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.

#Uyuşturucu
#İstanbul
#Avcılar
6 yıl önce