|

Bakan Soylu: Cenazedeki olaylarla ilgili gözaltılar var

İçişleri Bakanı Soylu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili gözaltıların olduğunu açıkladı. Cenazeye yapılan saldırıya tepki gösteren Soylu, "Terörle mücadelemize halel getirecek bir davranışı tasvip edemeyiz" diye konuştu.

Yeni Şafak
13:48 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:31 - 14/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili gözaltıların olduğunu açıkladı. Soylu konuya ilişkin şunları söyledi:

  • "Bu çıkan olaylardan dolayı son derece üzüntülüyüz. Biz terörle mücadele yapıyoruz, bu doğru. Biz terörle mücadeleyi de kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz. Ama bizim terörle mücadelemizin ana sebebi tektir; milletimizin birliği ve beraberliğidir. Buna halel getirecek bir davranış içinde olamayız ve tasvip edemeyiz.
  • Bu cenazenin sağlıklı bir şekilde defnedilmesi için gayreti gösterdik ama define işleminin hemen akabinde yaşanan bu olaylar bizi üzmüştür. Olayın ardından biz olay yerine gittik, ailelerle görüştük. Cenazenin Tunceli'ye getirilmesini istediler, biz de gerekli olan tedbirleri aldık."




#İçişleri Bakanlığı
#Aysel Tuğluk
#Cenaze
7 yıl önce