|

Aziz Yıldırım ve Ali Koç aynı kürsüde

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan adaylarından Ali Koç, bugün yapılan Divan Kurulu'nda Divan Başkanı Vefa Küçük'ün isteğiyle kürsüde bir araya geldi. Yıldırım burada Küçük'e 'sen kendi seçimini yap' şeklinde tepki gösterirken sonrasında Ali Koç'la el sıkıştı ve "Benim tek bir isteğim var; yargıtay kararıyla beraat etmek" diye konuştu.

Yeni Şafak
11:34 - 28/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:05 - 28/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Aziz Yıldrım-Vefa Küçük-Ali Koç.
Aziz Yıldrım-Vefa Küçük-Ali Koç.

Fenerbahçe’nin Divan Kurulu Toplantısı kulübün Kalamış’ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Toplantı İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vefa Küçük’ün Divan Başkanlığına adaylığını açıklamasıyla devam etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç burada Divan Başkanı Vefa Küçük'ün isteğiyle kürsüde bir araya geldi. Yıldırım burada Küçük'e 'sen kendi seçimini yap' şeklinde tepki gösterirken sonrasında Ali Koç'la el sıkıştı ve "Benim tek bir isteğim var; yargıtay kararıyla beraat etmek" diye konuştu.

İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri ve o anlar;

  • "Ali Bey benimle 6 yıl birlikte çalışmış bir arkadaşımdır. Benim tek bir isteğim var; yargıtay kararıyla beraat etmek. Benim 20 yıldır yaptığım Fenerbahçe başkanlığı en büyük gururumdur. Benim başkanlıkla ilgili koltuğu bırakmamakla ilgili bir sıkıntım yok. Aziz Yıldırım, yargıtay kararıyla beraat edecektir. Fenerbahçe beraat edecek, üzerindeki o büyük leke kalkacaktır. Benim tek mücadelem budur. Yoksa benim başkanlık, koltuk gibi bir derdim yok. Ben her zaman kapıda bekçi olmaya hazırım."



#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Ali Koç
6 yıl önce