|

Avukatı da gözaltında

Karlov suikastında yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ’cü Altıntaş’a suikast talimatını veren Şahin Söğüt’ün avukatı S.N.G gözaltına alındı. Avukat G’nin, asker olan tutuklu babası ve pilot kardeşinin darbe girişiminde etkin rol aldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/04/2018 Pazar
Güncelleme: 04:34 - 15/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Şahin Söğüt
Şahin Söğüt

FETÖ’cü polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın Rus büyükelçiye yönelik gerçekleştirdiği suikast hakkında yürütülen soruşturma derinleşmeye devam ediyor. Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastının tetikçisi FETÖ'cü polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın örgüt içindeki 'abi'si olan eski BTK çalışanı Şahin Söğüt'ün avukatı S.N.G yürütülen soruşturma kapsamında yakalandı. S.N.G, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak yapılan operasyonda yakalandı.

ALTINTAŞ’IN ABİSİ’NİN AVUKATI DA FETÖ’CÜ

S.N.G, Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilecek. Ankara'da gözaltına alınan G'ye, örgüte yardım ve yataklıktan işlem yapıldığı belirtildi. G'nin, örgütün sözde hava kuvvetlerindeki mahrem yapının içerisinde yakalanan FETÖ'cülerin de avukatlığını yaptığı belirtildi.

BABA SIKIYÖNETİM KOMUTANI, KARDEŞ PİLOT

Karlov suikastinin azmettiricisi Şahin Söğüt'ün avukatı G'nin, babası ve kardeşinin de FETÖ'den ihraç ve tutuklu oldukları bildirildi. G'nin babası S.G sözde sıkıyönetim komutanı, kardeşi ise pilot F.G'nin de 15 Temmuz darbe girişimi gecesi aktif oldukları ortaya çıktı.

#FETÖ
#Şahin Söğüt
6 yıl önce