|

Ankara'da cinnet

Keçiören’de yaşayan Lütfiye Alver, geçirdiği cinnet sonucu 8 yaşındaki kızı Kübra’yı eşarpla boğarak, 5 yaşındaki kızı Beren’i bıçaklayıp öldürdü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:17 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Lüffiye Alver'in kızları Kübra ve
Beren'i katlettiğini duyan ailesi
 ve yakınları şok geçirdi.
Lüffiye Alver'in kızları Kübra ve Beren'i katlettiğini duyan ailesi ve yakınları şok geçirdi.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde cinnet geçiren anne, iki evladını katletti. Korkunç olay, önceki gece Bağlarbaşı Mahallesi, 444’üncü sokak üzerindeki 4 katlı apartmanıda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Lüffiye Alver, eşinin işte olduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdi.

TESLİM OLDU

Anne, 8 yaşındaki büyük kızı Kübra’yı başındaki tülbentle boğarak, 5 yaşındaki kızı Beren’i ise 2 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından polisi arayan anne, çocuklarını öldürdüğünü teslim olmak istediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri anneyi gözaltına alırken, eve giren sağlık ekipleri ise iki çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Kentteki bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük bir şok yaşadı. Çocuklarının cesetlerine sarılan baba gözyaşlarına boğuldu.

Kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Anne Lüfiye Alver sorgusunda, eşinden şiddet, ailesinden de çok baskı gördüğünü öne sürerek, “Bir anda cinnet getirdim” dedi.

#Ankara
#Cinnet
6 yıl önce