|

Sahurda 6 tesis için temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’da yapılacak 188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla sahur vaktinde Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde atıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/05/2018 Salı
Güncelleme: 00:24 - 29/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Kastamonu’da yapılacak 188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli atıldı.
Kastamonu’da yapılacak 188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Veysel Eroğlu, milletin hizmetkarı olduklarını belirterek, “Bu yatırımlar için Cumhurbaşkanımız çok büyük destek veriyor. Biz, Kastamonu için ne istediysek ödeneğini ayırdı. Sadece biz değil. Kastamonu’ya gelmek meseleydi. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tüm yolları yaptı” diye konuştu. Bakan Eroğlu, yatırım ve hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam edeceğini söyledi.

EKONOMİDE İLK 10

Paradan 6 sıfır attıktan sonra IMF’ye borçların da sıfırlandığını hatırlatan Eroğlu, şöyle devam etti: “Biz vatandaştan aldığımız vergileri vatandaşa hizmet olarak sunuyoruz. Türkiye dünya ekonomisinde 17. sıraya çıktı. Satın alma paritesinde dünyada 13. sıraya yükseldi ama bu yeterli değil. Cumhurbaşkanımız hedef koydu. 2023’te Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız.”

#Tesis
#Açılış
#Temel Atma Töreni
6 yıl önce