|

Havacılıkta çıta yükseldi

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Türkiye’de sivil havacılık alanında hizmet verdiği şirketlerin üst düzey yöneticilerini buluşturdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:30 - 30/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
THY ile İstanbul Üniversitesi teknolojide işbirliğine gitti
THY ile İstanbul Üniversitesi teknolojide işbirliğine gitti

Gece de söz alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı; “Avrupa’nın eski şehir ve başkentlerinden ülkemizin gelişen hava alanlarına ve havayolu şirketlerine geçmesi doğal bir sonuçtur Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yükselen Yeni Havalimanımız da küresel havacılıkta çıtayı ulaşılması güç bir noktaya taşımaktadır. Bizi bu ulaşılması güç noktaya taşıyan gücün kaynağı buradaki tüm iş ortaklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın heyecanı ve emeğidir. Bugüne kadar bize güvenen iş ortaklarımıza yeni havalimanına taşınma sürecinde de aynı kalitede hizmet sağlayacağımızın güvencesini vermek isterim” diye konuştu.


YURT DIŞINA DA HANGAR

İlker Aycı, yeni havalimanı tamamlanana kadar Atatürk Havalimanı'ndan da destek almaya devam edeceklerini belirtti. Bunun yanında Aycı, yurt dışında hangar yapacaklarını da belirterek, “Yeni dönemde yalnızca ülkemizde değil, yurt dışında da hangarlar inşa ederek sizlere hizmet sunmanın gayretinde olacağız Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin tüm bunların dışında bir vizyonu daha var o da sektörümüzde dışa bağımlılığı azaltacak teknolojiler geliştirmektir” dedi.

  • THY ile İstanbul Üniversitesi teknolojide işbirliğine gitti
  • Türk Hava Yolları (THY) Ar-Ge Merkezi ile İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle THY ve TTO arasında geliştirilecek ortak çalışma imkânlarının değerlendirilmesi, hayata geçirilecek projeler çerçevesinde tarafların birer çözüm ortağı olarak, birlikte çalışma kültürünü yaygınlaştırmaları hedefleniyor.
#Havacılık
#THY
#İlker Aycı
6 yıl önce