|

Bakan Albayrak Twitter'dan paylaştı: Verimli geçti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'nın verimli geçtiğini belirterek toplantılarda çok sayıda uluslararası yatırımcı ve bankacıyla atılacak adımların paylaşıldığını kaydetti.

Yeni Şafak
10:08 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 10:43 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
​Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak - G-20 toplantısı
​Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak - G-20 toplantısı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bali’de düzenlenen G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı hakkında resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.


Toplantılar verimli geçti

"
Balide düzenlenen G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı, ekonomi diplomasimiz açısından oldukça verimli geçti
" diyen Albayrak açıklamasında, "ABD, Avrupa ve Asya merkezli çok sayıda finans kuruluşu, yatırım fonu ve bankası temsilcileri ile birebir gerçekleştirdiğimiz toplantılarda Yeni Ekonomi Programımızı ve küresel yatırımcının ülkemize olan güvenini artıracak politikalarımızı paylaştık." ifadelerine yer verdi.

Atılacak adımlar paylaşıldı

Bakan Albayrak, "Bali’de Bankalar Birliğimiz tarafından düzenlenen resepsiyonda da, çok sayıda uluslararası yatırımcı ve bankacıyla, bankacılık sektörümüzü daha da güçlendirmek için atacağımız adımları paylaştık." dedi.


#Berat Albayrak
#G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları
6 yıl önce