|

Prensler yat partisinde

Kaşıkçı cinayetinde suçlanan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, akıl hocası olarak nitelendirilen BAE Veliahtı Zayed ile Dubai’deki yat partisinde buluştu. İki prens partiye katılan manken ve oyuncularla samimi pozlar verdi.

Fatih Özer
04:00 - 25/11/2018 Pazar
Güncelleme: 02:03 - 25/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Muhammed bin Selman, Muhammed bin Zayed
Muhammed bin Selman, Muhammed bin Zayed

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini veren Suudi Veliaht Prensi Muhammed ile FETÖ finansörü BAE Veliahtı Zaid, Dubai'deki yat partisinde buluştu. Zaid'in zilzurna sarhoş olduğu gecede alkol su gibi aktı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası ilk kez çıktığı yurtdışı turunda keyifli anlar yaşıyor. Arap ülkelerini ziyarete Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) başlayan Prens, Washington Post yazarı Kaşıkçı'yı öldürttüğünün neredeyse kesinleşmesi sonrası üzerindeki yoğun baskıyla yükselen stresini yat partilerinde atıyor.

Önceki gece Dubai'de kendisi şerefine verilen yat partisine ABD ve İsrailli işadamlarının dışında 'güzellik kraliçesi' mankenler ve oyuncular katıldı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansörlerinden, 15 Temmuz darbe girişiminin destekçisi BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed’in ev sahipliğindeki partide alkol su gibi aktı. Ortadoğu'nun çıbanbaşı BAE Prensi, zilzurna sarhoş bir halde mankenlerle poz verdi. Manken ve oyuncu Meryem Hüseyin'le görüntülenen BAE Prensi Zayed, Suud Veliahtı Muhammed bin Selman'a eğlenceli saatler yaşattı.

FELEKTEN BİR GECE

Katar ve Yemen ablukalarının da baş aktörleri olan iki prens, Dubai'deki yat partisi öncesi BAE'nin Washington Büyükelçisi Yusuf Uteybe tarafından verilen yemeğe katıldı. Suud eski istihbarat şefi Türki el-Faysal da burada boy gösterdi. Yemek sonrası prensler felekten bir gece için yat partisine geçti. ABD-İsrail ittifakının Türkiye'ye karşı inşa etmeye çalıştığı Suud-Mısır-BAE ekseninin iki aktörü, burada sabaha dek doyasıya eğlendi. Bu arada Cemal Kaşıkçı'nın yeğeni olduğu söylenen bir kişinin de partinin davetlileri arasında olduğu iddia edildi.

#​Cemal Kaşıkçı
#Yemen
#Katar
#Muhammed bin Selman
5 yıl önce