|

Bolu'da yarın okullar tatil mi?

Bolu'da yarın (15 Ocak Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Bolu’da, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesimlerinde kar yağışı ve yoğun sis etkili oluyor. Peki Bolu Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
15:43 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 15:48 - 14/01/2018 Pazar
IHA
Bolu'da yarın okullar tatil mi? ​sorusunun yanıtı haberimizde.
Bolu'da yarın okullar tatil mi? ​sorusunun yanıtı haberimizde.

Bolu'da yarın (15 Ocak Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Bolu’da, Bolu Dağı kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.Bolu’da, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesimlerinde etkili oluyor. Özellikle yüksek kesimlerin beyazlara bürünmesinin yanında, görüş mesafesi 20 metreye kadar düşen yoğun sis de sürücülere zor anlar yaşatıyor. Trafik ekipleri kar yağışının tekrar başlaması ve yoğun sis nedeniyle sürücüleri daha dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda uyardı.

BOLU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu'da yarın okulların tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından merak konusu oluyorken Bolu Valiliğinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.

#Bolu hava durumu
#Bolu
#Bolu'da yarın okullar tatil mi
#Yarın okullar tatil mi?
#Bolu Valiliği
6 yıl önce