|

Beşiktaş Malatyaspor canlı izle! BJK Malatya canlı skor

Beşiktaş Malatyaspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibi için haberimize bakınız. Süper Lig'in sonuna doğru yaklaşırken şampiyonluk heyecanı giderek artıyor. Beşiktaş bu akşam evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş'ta kritik isimlerde sarı kart sınırında. Galatasaray derbisi için Beşiktaş kritik maça çıkacak. İşte Beşiktaş Malatyaspor maçı canlı skor takibi ve canlı anlatımı...

Yeni Şafak
17:11 - 22/04/2018 Pazar
Güncelleme: 18:14 - 22/04/2018 Pazar
Diğer
​Beşiktaş Malatyaspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibi
​Beşiktaş Malatyaspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibi

Beşiktaş Malatyaspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibi için haberimize bakınız. Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş Malatyaspor maçı bein Sports kanalından LİG TV aboneliği olanlar maçı canlı olarak izleyebilir. Aboneliği olmayan futbolseveler maçın canlı skorunu ve anbean pozisyonları yenisafak.com spor sayfasından takip edebilirler. Sarı-siyahlı ekip, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'in geride kalan 29 haftasında 38 puan topladı. Malatya temsilcisi, ligde yaptığı son iki maçta galibiyet alamadı. Deplasmanda Medipol Başakşehir'e mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, geçen hafta ise evinde Aytemiz Alanyaspor'dan yediği son dakika golüyle galibiyeti elinden kaçırarak bir puana razı olmuştu. Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk kez bu sezon karşılaştı. Sarı-siyahlılar, sezonun ilk yarısında konuk ettiği siyah-beyazlı ekiple golsüz berabere kaldı. Malatya ekibinde Beşiktaş maçı öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ MALATYASPOR CANLI SKOR TAKİBİ


Cezalı Pepe forma giyemeyecek

Beşiktaş'ta tecrübeli stoper Pepe, Yeni Malatyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak. Fenerbahçe ile oynanan ancak olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında kırmızı kart gören Pepe, yarın forma giyemeyecek. Öte yandan, sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan Vagner Love, hazırlıklarını takımdan ayrı sürdürüyor.

Dört futbolcu ceza sınırında

Siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor karşısına sarı kart ceza sınırında olan 4 futbolcuyla çıkacak. Caner Erkin, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma ve Alvaro Negredo yarın kart görmeleri halinde 31. haftada Galatasaray ile oynanacak derbide forma giyemeyecek.

Evinde 41 maçtır yenilmiyor

Beşiktaş ayrıca, Yeni Malatyaspor karşısında Süper Lig'de iç sahadaki namağlup serisini sürdürmeye çalışacak. Evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, sonraki 41 lig karşılaşmasında rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu 41 karşılaşmada 34 galibiyet ve 7 beraberlikle 109 puan topladı. Bu maçların 34'ünü Vodafone Park'ta oynayan Beşiktaş, yeni stadında 27 galibiyet aldı, 7 kez berabere kaldı.


Taraftar, Güneş'e moral verecek

Beşiktaşlı taraftarlar, Yeni Malatyaspor karşısında teknik direktör Şenol Güneş'e sevgi gösterisinde bulunmayı planlıyor. Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kafasına gelen yabancı madde nedeniyle yere yığılan ve geceyi hastanede geçiren Güneş'e taraftarlar, tezahüratlarla moral verecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’da ödeme krizi

Evkur Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi yaşanan ve futbolcuların idmanı boykot etmesiyle krize dönüşen futbolcu alacaklarının pazartesi günü ödeneceği belirtiliyor.Yeni Malatyaspor’da futbolcuların 2 maaştan oluşan alacaklarının zamanında ödenmemesiyle başlayan krizin Beşiktaş maçı öncesi tatlıya bağlandığı ileri sürülüyor. Maç öncesi futbolcularla İstanbul’da bir toplantı yaptığı ifade edilen Adil Gevrek’in ödeme takviminde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını, bu tür durumların her kulüpte olabileceğini paylaştığı öğrenildi.Gevrek’in toplantıda futbolcularına sitem ederek, “Kulüpte parasal anlamda büyütülecek bir sorun olmamasına rağmen bu durumun yaşanması üzücü. Süper Lig’de bir çok kulüpte ödeme konusunda çok daha büyük sorunlar oluyor. Kimsenin Yeni Malatyaspor’da parası kalmaz” dediği öğrenildi.


Evkur Yeni Malatyaspor’dan Beşiktaş’a geçmiş olsun mesajı

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşanan saha olayları nedeniyle, siyah-beyazlı kulübe geçmiş olsun mesajı yayımladı.Açıklamada futbolun dostluk olduğu vurgulanırken, olayları çıkaranlara ise ‘holiganlar’ ifadesinin kullanılması dikkat çekti. Evkur Yeni MalatyasporKulübü’nün açıklamasında, “Gerçek Fenerbahçe taraftarını tenzih ederek futbolun “dostluk” ilkesine aykırı hareket ederek futbolu çirkinleştiren holiganları kınıyor, bu akşam oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında yaralanıp hastaneye kaldırılan Teknik direktör Şenol Güneş başta olmak üzere,Beşiktaş Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.


#Beşiktaş
#Malatyaspor
#Beşiktaş Malatyaspor canlı izle
#Beşiktaş Malatyaspor canlı
#Beşiktaş Malatyaspor canlı skor
#canlı skor
#canlı izle
6 yıl önce