|

AK Parti MHP ittifakı bitti mi?

AK Parti MHP ittifakı bitti mi? soruları merak konusu oluyor. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başlayan AK Parti MHP ittifakı bugün MHP grup toplantısında Devlet Bahçeli'nin açıklamalarıyla kesinlik kazandı.

Yeni Şafak
11:24 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 11:36 - 23/10/2018 Salı
Diğer
Bahçeli, "MHP’nin yerel seçimlerde ittifak yapmayacağını söyledi."
Bahçeli, "MHP’nin yerel seçimlerde ittifak yapmayacağını söyledi."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başlayan AK Parti MHP ittifakı bugün MHP grup toplantısında Devlet Bahçeli'nin ittifakın bittiğini açıklamasıyla sona erdi.

Cumhur ittifakına ilişkin konuşan Bahçeli, "Hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamaz. İttifak niyetimiz yok. Kendi yolumuzu artık kendimiz çizeceğiz. Her seçim bölgesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız" dedi.

İTTİFAK BİTTİ Mİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Bahçeli, "MHP’nin yerel seçimlerde ittifak yapmayacağını söyledi."

"Geldiğimiz noktada herhangi bir ittifak arayışımız yoktur." dedi.

"Kanun teklifini cezaevleri boşalsın diye vermedik" dedi.

"Başkonsolos tıpkı papaz gibi elini kolunu sallayarak nasıl ülkesine dönebilmiştir? Suç mahalli Türkiye’dir, yargı sahası da Türkiye olmalıdır" dedi.

"Kaşıkçı ile ilgili yapılan spekülatif haberleri görüyoruz. Kaşıkçı uluslararası krize dönüşmüştür. Kaşıkçı’nın boğulduğu hatta parçalara ayrıldığı ileri sürülmüştür. Kaşıkçı alenen katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu net değildir"

BAHÇELİ'DEN KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Kaşıkçı’nın uluslararası krize dönüştüğünün altını çizen Bahçeli, "Ortada bir vahşet, karşımızda resmen bir cinayet vardır. Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu belli değildir. Tüm oklar veliaht prensi işaret etmektedir. Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir? Katillerin Türkiye üzerindeki hesapların netlik kazanması mecburiyettir. Kim dost kim düşman görelim. Türk milletinin sabrını hiçbir dost ya da düşman hafife almasın. Adam olsun, edepli olsun, iman neyi gerektiriyorsa onu yapsınlar. Müslüman gibi davransınlar, Allah’tan korksunlar. Kulun hesabı varsa Allah’ın da hesabı vardır ve hepsinden üstündür" şeklinde konuştu.


#AK Parti MHP ittifakı
#AK Parti
#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce