|
Bu basit hatalar bize yakışmadı

Oyunculara söyleyecek bir şey yok. Ellerinden geleni yaptılar. İsterdik ki, bu maçı da alalım ve yarı finalde yolumuza devam edelim. Ancak her zaman istenilenler gerçek olmuyor.

Bu maçta birkaç acemilikler yaptık ki, işi Çeyrek Finale kadar getiren bir Milli Takım''da böylesine basit hatalara yer olmamalıydı. Mesela kırmızı kart olayı... Hakemin kararı bana göre ağırdı, ancak Alpay gibi tecrübeli bir oyuncunun, Fair-Play kurallarını zorlayacak böylesine bir harekette bulunmaması gerekirdi.

Portekiz zaten güçlü bir ekip. Milli Takım''ımız 10 kişi kalınca zaman zaman zorlandı ancak, aynı zamanda toparlanma sürecine de girdik. Nitekim kırmızı kart olayından sonra yaptığımız atakların birinde penaltı kazandık. Ne yazık ki bunu da değerlendiremedik.

İkinci yarıda yediğimiz ikinci golden sonra da oyundan biraz koptuk. Burada Ay-Yıldızlı ekibimizi eleştirmenin, yerden yere vurmanın bir anlamı yok. Gerçekten buraya kadar gelmesi de büyük başarıdır. Üstelik zaman zaman iyi oynadık ve Portekiz karşısında çok net gol pozisyonları da bulduk.

Milli Takım''ımız biraz daha akıllı ve sakin oynasaydı, yarı finale çıkması işten bile değildi. Ancak EURO-2000''de yolumuz buraya kadarmış. Yine de Ay-Yıldızlı ekibin bütün fertlerine sahip çıkmalıyız.

Ufak tefek acemilikleri saymazsak, her biri yüreklerini sahaya soydu.

24 yıl önce
Bu basit hatalar bize yakışmadı
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak