|
Futbol muhtıraları!

Türk futbolu karanlığa daldı gidiyor. Futbol Federasyonu, Merkez Hakem komitesiyle birlikte diğer kurumları tam bir bataklığın içersinde. Bataklıkları ancak sivrisinekler sever.Kurutmak gerekir. Onun için herkesin topyekün mücadelesi lazım. Bundan yaklaşık bir ay öncesinde " Güneş''in tek çözümü" başlıklı bir yazı yazarak, hem Trabzonspor Başkanına hem de teknik direktörüne lütufda bulunarak" Konuşun, susmayın." demiştim.

Ve yazdıklarımın söylediklerimin hepsi birer birer gerçekleşti.

Sustukça, Trabzonspor''un diğer Anadolu takımlarının hakları gaspedilecektir.

Çünkü, Türkiye''de futbol saha dışında oynanıyor artık.

Şimdi gelelim saadete.

Beşiktaş-Trabzonspor maçında yan hakem kritik pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı. Çizgi bile insanları yanıltıyor.

Ama Ankara''da oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında tam 3 metre ofsaytı görmeyen Nihat Mızrak gibi kaşarlanmış bir yan hakemin görmemesi için adeta " Ama" olması gerekmez mi ? Acaba hakemleri korumak mı yoksa sorgulamamak mı?

Hele hele penaltı. Evlere şenlik. Futbol oynamayan hakemlerin büyük hatası. Eğer kaleci Serdar''ın dokunuşu olsa Ninag öyle uçuş yaparak yere düşemez. Ya takla atar veya başka türlü düşerdi. Ne uçuş yaptı, süpermen gibi. Bunu da yuttu hem Özgür Yankaya ve kıdemli yan hakem Nihat Mızrak. Artık bardağı taşıran son damla oldu Trabzonspor için. Taş bile çatlar artık.

Son haftalarda maçın sonuçlarına direkt olarak yansıyan hakem hatalarının ardından önce Trabzonspor''dan daha sonra sırasıyla Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinden zehir zemberek açıklamalar geldi. Bu açıklamalar birer "Futbol Muhtırası" gibiydi. Kısacası, TFF artık koktu. Ne kadar tuzlasan bile kokusu dinmiyor. MHK''de öyle. Gözlemci atamaları da. Türk futbolunu bitiriyorlar.. Zulm ile abat olanın akibeti beter olur !

Allah, Türk futbolunun sonunu hayırlı etsin..

13 yıl önce
Futbol muhtıraları!
Çin geliyor ama yok olmaya geliyor…
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…