|
‘Ahlâksız troller’ deyip geçemeyiz…

Fetullahçı terörle mücadelede en çetin noktaya geldik. Bu zamana kadar bazı kriptolar hariç herkesin bildiği Fetullahçı teröristlere yönelik operasyon yapıldı. Bank Asya’da hesabı olanlar, FETÖ’nün okullarında okuyanlar, dershanelerine gidenler, iş yerlerinde çalışanlar gibi kriterler üzerinden Fetullahçılar üzerine gittiğimiz için bu zamana kadar işimiz kolaydı. Bak kayıtlara bul Fetullahçıları.



15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin ardından o anın sıcaklığı ile epey gittik Fetullahçıların üzerine. Biraz kriptolar ortaya çıktı, biraz da itirafçılar. Tabii bir de TSK’da birilerinin kabullenemediği kişilerin darbeci Fetöcü çıkması kısmen bakış açısını değiştirdi. Sadece badem bıyıklıların değil, sadece başörtülülerin değil, mini eteklilerin ve sinekkaydı traşlıların da Fetullahçı olabileceği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa edeceğine ilişkin iddialarla ilgili çok sert bir çıkış yaptı. Erdoğan, “Arkadaşımızın istifası söz konusu değil. İşte bu trol ahlaksızlıkları maalesef ülkemizin birlikteliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır. Türkiye’yi troller idare etmeyecek” dedi. Erdoğan’ın bu açıklaması hepimizin yüreğine su serpti.

Erdoğan daha önce de kimse benim adıma racon kesmesin demişti. Dolayısıyla Erdoğan’ın “ahlaksız troller” ifadesini daha ileriye taşımak zorundayız. Bu mesele öyle “ahlaksız troller” denip geçiştirilemez. Kimdir bu troller, bu cesareti nereden alıyorlar, amaçları nedir, nereye varmak istiyorlar, nasıl geçiniyorlar, kime HİZMET ediyorlar? Nerede yaşıyorlar, ne yiyip, ne içiyorlar? Fetullahçı terör belasıyla boğuşan bir millet olarak bunları irdeleyip gereğini yapmak zorundayız.

Bu troller, adam harcamayı, adam eksiltmeyi kimden öğrendi, kimi yalnızlaştırmak istiyorlar? Süleyman Soylu hadisesi insanın aklına ister istemez 7 Şubat MİT krizini getiriyor. Fetullahçı teröristler, eğer Hakan Fidan’ı harcayabilseydi, 17/25 Aralık’ta hedef aldığı Tayyip Erdoğan’ı yenmenin kendileri için mümkün olacağını düşünüyorlardı. Fidan’a yönelik hareket, Erdoğan’ı yalnızlaştırma operasyonu idi. Birilerinin “Hakan, Cemaatle kişisel kavgasını Erdoğan’a mal etmek istiyor’’ ifadelerini hala duyar gibiyim. Ama Erdoğan meseleyi bildiği için gereğini yaptı ve bugün FETÖ denilen belanın ülkemizi işgal etmesinin önüne geçti.

17-25 Aralık ihanet girişimini atlattık, 15 Temmuz işgal girişimini püskürttük. Peki, tehlike geçti mi, Fetullahçı ihanet bitti mi, hain teröristler ve arkalarındakiler pes mi etti? Tabii ki hayır. Yeni oyunlar, yeni ortaklar, yeni tezgahlarla ülkemize ve milletimize saldırmaya devam ediyorlar ve edecekler. Hak-batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecek.

Tehlike geçmedi, aksine daha tehlikeli hale geldi. Fetullahçılar bitmedi, aksine daha kripto hale geldi. Fetullahçılarla mücadele kolaylaşmadı, aksine daha çetin hale geldi. Artık bizim gibi düşünen, bizim gibi yaşayan, Fetullahçılarla mücadele saflarında yer alan, bizden çok Fetullah Gülen’e söven Fetullahçılarla karşı karşıyayız. Daha doğrusu iç içeyiz.

17/25 Aralık öncesi ve sonrası birtakım şantaj-montaj ses kayıtları, kasetler vardı. Sahi ne oldu onlara? Kimin eline geçti? Bu ahlaksız troller, bu FETÖ materyallerini ele geçirmiş olabilir mi? Bu ahlaksızların yöntemleri Fetullahçıların yöntemlerine çok benziyor. Acaba FETÖ materyalleri ile kimlere ne tehditlerde bulunuyorlar! Türkiye çok kritik kavşaklardan geçerken, içerde bu şekilde enerjimizi harcayanlara mutlaka hesap sormalıyız.

Tamam, birileri, FETÖ ile mücadelenin eninde sonunda gelip kendilerine dayanacağını bildikleri için büyük bir korku içinde. Onlara tavsiyem ‘korkunun ecele faydası yok’. Bir an önce gidip itirafçı olsunlar. Ama yok işi sulandırıp yırtacaklarını düşünüyorlarsa, hatta suç ortaklarını bile kurtarabilecekleri hayali içindelerse, Hocaları’nın rüyaları nasıl kâbusa döndüyse, onların hayalleri de hüsrana dönüşecek.

Sözün özü, Oflu Hoca kadar açık söyleyemeyeceğim. Birilerinin korkusu vatan sevgisinin önüne geçmiş durumda. Eğer bu korkakları FETÖ ile mücadeleden uzaklaştırmazsak, savunacak bir vatanımız kalmayabilir…

#FETÖ
6 yıl önce
‘Ahlâksız troller’ deyip geçemeyiz…
Kara dinlilerle milletin savaşı
Büyük günah tahrip gücü yüksek olan günahtır
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar