|
En güzel hediye

Salonda müthiş bir atmosfer, sanki maç İstanbul''da. Vakıfbank TT.''yi altın setle geçerek yarı finale kalan Cannes, yarı finaldeki rakibi Carnaghi Villa Cortese karşısında zorlanmadan galip gelmişti. Fenerbahçe karşısında ilk set 9-9''a kadar başabaş geçti. Sarı melekler tam bir takım oyunu, hem savunmada hem de hücumda müthiş bir performans ortaya koydular. Başta Kim olmak üzere hem blokta hem smaçla tribünleri çoşturan sayılar peşpeşe gelince fark da açıldı.

2. set müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Kızlarımız savunma ve hücumda güzel hareketlerle rakibini yıprattı. Kim''in etkili servisleri, blok ve smaçlarıyla peşpeşe gelen sayılarla salon coştu. Eda ve Naz''ın sayı getiren blokları takımı rahatlattı. Fabiana ve Kim''in sert smaçları seti getirdi. Rakibin etkili silahları Dünyanın sayılı liberolarından biri olan Paola Cardullo''nun hırsı, sayı makineleri orta oyuncu Rasic ve formda Centoni''nin kişisel çabaları da Cannes moral verecek seti kazandıramadı.

Son set çok çekişmeli geçerken Naz ve Fabiana''ın smaçları tribünleri rahatlattı, maçın yıldızı Kim sert smaçlarıyla son noktayı koydu. Kupa Fenerbahçe''nin oldu. Kasım ayından beri bu kupaya konsantre olan bunun hayaliyle yaşayan ve sonunda gerçekleştiren sarı melekleri yürekten kutluyorum.

Tarihi bir başarı Aziz Yıldırım''a, zor günler geçiren camiaya en güzel en anlamlı hediye oldu. Tribünlerin, tek sıra halinde son sayıları ayakta seyreden Nihat Özdemir, Ali Koç, Cihan Kamer, Hakan Dinçay voleybol federasyonu başkanı Erol Ünal Karabıyık ve diğer yöneticilerin Kupayı getiren son sayıdan sonraki sevinci görülmeye değerdi.

Teşekkürler kızlar, Teşekkürler Fenerbahçe Universal, teşekkürler Ze Roberto ve teknik ekibi. Teşekkürler Hakan Dinçay ve Violet Duca, teşekkürler Fenerbahçe yönetimi, teşekkürler bu takımı destekleyenler.

٪d سنوات قبل
En güzel hediye
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti