|
F.Bahçe hala yarışta

Öyle bir başladı ki Fenerbahçe maça, Sivasspor sol beki Ziya’nın 10.dakika dolmadan pestili çıktı. Sarı lacivertliler, sağ kanatta Şener, Dirar ve zaman zaman Guilliano’nun dahil olduğu üçgenlerle geldikleri ataklarda elleri boş döndüler. Döndüler çünkü Sivas savunmasının diğer kısmı için bu ataklar ön görülen ve beklenilen cinstendi...

Derken Sivasspor’da hücum anlmında hünerlerini göstermeye başladı. Bifuma ve Kone ile üç kez, tam da istedikleri ve en iyi sonuçlandıralecekleri türden pozisyon buldular ama son hamleler eksik ve yarım kaldı. Bunların sonuncusunda Fenebahçe bu kez soldan gelip Hasan Ali de hem taraftarlarını hem de rakip savunmayı şaşırtacak bir pas çıkarınca Atıf’ın ilk golü geldi. Hemen arkasından yine sol kanattan ve yine Sivasspor savunmasının yerleşim hatası ile fark ikiye çıktı. Her şeyin Aykut Hoca’nın istediği gibi gittiği ilk yarıda Fenerbahçe maçı da üç puanı da yarılamış olarak gitti soyunma odasına.

İkinci yarı bu kez roller değişmiş olarak başladı. Fenerbahçe için artık klasikleşen “ öne geçince geriye yaslanma” hallerinde değişen iki şey vardı. Birincisi ( en azından bu cümle yazıldığı dakikaya kadar) Fenerbahçe savunması bireysel hata yapmadı. İkincisi ise yakaladıkları kontratları golle sonuçlandırmasalar da tehditkar kullandılar.

Sivasspor’a gelince son pas-şut tercihleri yanlış oldu genelde ve oyunu rakip sahaya yığmaları oranında nitelik ve nicelik olarak pozisyon bulamadılar. Topun rakip kaleye kadar götürülmesinde Robinho’nun girişi ile hayli başarılı oldular ama son 15 dakikaya girilirken hala 2-0 mağlup durumdaydılar...

Sivasspor’un atacağı bir gol maçı daha da hareketlendirecek gibi duruyordu lakin o gol çok geç geldi Sivasspor adına... Buna rağmen Fenerbahçe maç boyunca hiç bunalmadığı kadar bunaldı uzatmalarda ama maçı sağ salim tamamlayıp“ yarışa ben de devam ediyorum “ dedi.

#Sivasspor
#Fenerbahçe
6 yıl önce
F.Bahçe hala yarışta
Yeniden Refah Partisi AK Parti'nin devamı olma avantajını kaybetti mi?
AÇILMADAN YAKILAN BİR MEKTUP
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…