|
Süper maçın galibi yok
Fenerbahçe, zorlu Kocaelispor deplasmanında iki puan bırakırken iki takım da oynadığı futbol ve attığı gollerle tribünleri dolduran seyircilerin beğenisini kazandı.

Ligin flaş takımlarından Kocaelispor maçıyla birlikte zorlu viraja giren Sarı-lacivertliler, Mert Meriç'in golleri ve Rüştü'nün kurtarışlarına rağmen galibiyete ulaşamadı.

Stres ve gergin bir ortamda başlayan maçta ardarda gelen goller, daha sonra Kocaelispor'un bariz üstünlüğü, Nuri'nin direkten dönen topu ve Rüştü'nün muhteşem kurtarışı ilk yarının son dakikalarında Revivo'nun süper golleri bu yarının kısaca özetiydi.

Durgun başlayan ikinci yarı Mert Meriç'in golüyle yeniden tempo kazandı. Körfez ekibi 3 kez yenik duruma düştüğü maçta güçlü rakibine cevap vermekte yine gecikmedi ve Serdar'ın golüyle skoru 3-3'e getirdi. İki takımın da açık futbolu tercih ettiği maçta kaleci Rüştü 3 gol yemesine rağmen yaptığı kurtarışlarla mağlubiyeti önleyen isim oldu.

Bu sezon ilk kez onbirde sahaya çıkan Hakan Bayraktar'ın 45 dakika kaldığı oyunda sadece ilk golün pozisyon başlangıcında yer aldı. Diğer bölümlerde ise vasat bir futbol sergiledi.

Sonuçta gol düellosundan galip çıkmadı, ancak iki takım da oynadığı pozitif futbolla alkış aldılar.
#Fenerbahçe
#Kocaelispor
23 years ago
Süper maçın galibi yok
Haftanın ekonomik özeti ve beklentiler
Mülâhaza etmek
Siyasetçileri bürokratlara kurban etmek
Musallada bir sosyolog daha… Vehbi Başer’in ardından
Taşkent’in öbür yüzü