|

Tivibu Spor 2 Manchester City Liverpool canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final Manchester City Liverpool maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenecek. İlk maçta evinde Manchester City'i 3-0 mağlup eden Liverpool tur şansı için büyük avantaj elde etti. Manchester City Liverpool maçının kaç kaç olduğunu, önemli pozisyonlarını canlı olarak yenisafak.com spor sayfasından takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:29 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 15:43 - 10/04/2018 Salı
Diğer
Tivibu Spor 2 Manchester City Liverpool canlı izle
Tivibu Spor 2 Manchester City Liverpool canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final Manchester City Liverpool maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenecek. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Liverpool, Manchester City’yi 3-0 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı.Anfield Stadyumu’nda iki İngiliz ekibi Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya çok etkili başlayan ev sahibi ekip, 12. dakikada Mohamed Salah ile 1-0 öne geçti. Manchester City bu golün şokunu atlatamadan 20. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain farkı 2’ye çıkardı. 31. dakikada Sadio Mane’nin fileleri havalandırmasıyla da Liverpool soyunma odasına 3-0 önde girdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarında gol sesi çıkmayınca Liverpool sahadan 3-0 galip ayrıldı ve tur için avantajı kaptı. İşte Tivibu Spor 2 Manchester City Liverpool canlı izle...

MANCHESTER CİTY LİVERPOOL MAÇLARI İSTATİSTİKLERİ

Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk maçı üç ya da daha farklı skorla kaybedip tur atlayabilen iki takım var: Deportivo (vs Milan, 2003/04) ve Barcelona (vs PSG, 2016/17).

Manchester City, Liverpool'la oynadığı son dokuz resmi maçın sadece birini kazanabildi (2B 6M) ve o tek galibiyet, bu sezon rakiplerini ligde konuk ettikleri iç saha maçında geldi (5-0).

Manchester City, evinde oynadığı son 13 Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kaybetti (9G 3B).

Deplasmanda çıktığı son beş Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi almayan Liverpool (2G 3B), bu turnuvada daha uzun yenilmezlik serisini son olarak şampiyon olduğu 2005 senesinde yaşamıştı (Mart-Aralık arasında altı maç).

Şampiyonlar Ligi'nde Pep Guardiola'nın takımını eleyen son altı takımın dördü kupayı kazandı (Atletico Madrid 2015-16 ve Monaco 2016-17 hariç).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla assist yapan oyuncu James Milner (yedi).

Şampiyonlar Ligi'nde Cristiano Ronaldo'nun (17) ardından en fazla gol katkısı yapan oyuncu Roberto Firmino (11; yedi gol ve dört asist).

Pep Guardiola'yı teknik direktörlük kariyerinde en fazla mağlup eden isim Jurgen Klopp (altı).

MANCHESTER CİTY LİVERPOOL CANLI


ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının çeyrek final rövanş maçları, yarın ve 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde tamamı TSİ 21.45'te başlayacak çeyrek final rövanş maçlarının programı şöyle:

Yarın:

Roma (İtalya) - Barcelona (İspanya) (1-4)

Manchester City (İngiltere) - Liverpool (İngiltere) (0-3)

11 Nisan Çarşamba:

Bayern Münih (Almanya) - Sevilla (İspanya) (2-1)

Real Madrid (İspanya) - Juventus (İtalya) (3-0)

Premier Lig'de mart ayının futbolcusu Salah

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, mart ayının oyuncusu seçildi. Profesyonel Futbolcular Birliği'nden (PFA) yapılan açıklamada, Premier Lig'de mart ayında oynadığı 4 maçta 6 gol atan ve 2 asist yapan Salah'ın taraftarlar tarafından yüzde 80 oyla birinci seçildiği belirtildi. Diğer adaylardan Tottenham forması giyen Dele Alli oyların yüzde 5'ini, Jan Vertonghen, Son Heung-min ve Manchester City'den Leroy Sane yüzde 4'ünü, Manchester ekibinden David Silva ise yüzde 3'ünü aldı. Salah, bu sezon kasım, aralık ve şubat aylarından sonra 4. kez bu ödüle layık görüldü.

#Manchester City Liverpool canlı izle
#Manchester City Liverpool canlı skor
#Manchester City Liverpool canlı
#Manchester City Liverpool
#Tivibu Spor 2 ​canlı izle
#Tivibu Spor 2
6 yıl önce