|

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa sunuldu

Ford’un tam 20 yıl önce 1998 yılında piyasaya sürdüğü Focus’un dördüncü nesli, Türkiye’de satışa sunuldu. Güçlü motoru ve gelişmiş donanımıyla dikkatleri üzerine çeken Ford Focus 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla bayilerde yerini aldı. Focus, 3 gövde ve donanım seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Yeni Şafak
15:49 - 17/11/2018 samedi
Yeni Şafak
Ford Focus 3 farklı gövde ve 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuldu.
Ford Focus 3 farklı gövde ve 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuldu.

Ford Focus, dördüncü nesille yeni bir görünüm ve platforma kavuşarak Türkiye’de satışa sunuldu. Biri dizel ikisi benzinli olmak üzere üç farklı motor seçeneğiyle bayilerdeki yerini alan yeni Ford Focus, 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulabilecek.

Yeni Ford Focus, daha dayanıklı ve iyileştirilmiş aerodinamik yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Araçta aktif park asistanı, HUD, yaya ve bisiklet algılama özellikli çarpışma asistanı gibi yeni teknolojiler ve konfor merkezli bir iç mekan bulunuyor.


Ford Focus’un motor seçenekleri

Dördüncü nesliyle karşımıza çıkan Focus, Ford EcoBoost benzinli ve Ford EcoBlue dizel motorlarıyla Türkiye pazarına giriş yaptı. 1.0L EcoBoost benzinli motor, 125 beygir güce ulaşırken, 1.5L Ti-VCT benzinli motor 123 beygir güç sağlıyor. 1.5L EcoBlue dizel motorsa 120 beygir güç sağlıyor.

  • Aracın 1.5 litrelik benzinli motorunda 6 ileri otomatik şanzıman sistemi bulunuyor. Diğer motor seçeneklerinde 8 ileri otomatik şanzıman sunuluyor.


Otonom sürüş teknolojisi: Ford Co-Pilot360

Yeni Focus’ta seviye 2 otonom sürüş teknolojisi de bulunuyor. Tüm donanım paketlerine ek olarak satın alınabilen Ford Co-Pilot360™ Sürüş Destek teknolojisi, Dur & Kalk Fonksiyonu ile geliştirilmiş, Trafik Levhası Tanıma Sistemi ve Şerit Hizalama özellikleri içeren Adaptif Hız Kontrol Sistemi ile oldukça konforlu ve güvenli bir sürüş vadediyor.



  • Ford’un C2 platformuna taşınan 2019 model Focus, benzinli motor seçeneklerinde 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Aracın dizel motor seçenekleri ise 151 bin TL’den başlıyor.
#Ford
#Focus
#2018
#otomobil
il y a 5 ans