|

Xiaomi’nin ilk resmi mağazasının açılış tarihi açıklandı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’de açacağı ilk Mi Store’un açılış tarihini açıkladı. Açılışa özel Türkiye’de uyumlu tüm ürünlerini sarışa sunacak olan firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Yeni Şafak
17:31 - 16/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
Xiaomi Mi Store
Xiaomi Mi Store

Merakla beklenen Xiaomi Mi Store sonunda açılıyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi, kısa süre önce Türkiye’de iki mağaza açacağını duyurmuştu ve beklenilen mağazaların ilki Vadi İstanbul AVM’deki Xiaomi Mi Store’u artık açıyor.

XİAOMİ Mİ STORE İLK NE ZAMAN VE NEREDE AÇILACAK?

Evofone öncülüğünde Türkiye’deki faaliyetlerini resmen yürütecek olan Xiaomi, Vadi İstanbul AVM’de ilk Xiaomi Mi Store’unu 16 Eylül tarihinde açacak. Uzun süredir hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Çinli firma sonunda hazırlıklarını tamamladı ve ilk mağazanın açılışı için kolları sıvadı.


İlk mağazanın açılışının ardından ikinci mağazanın hazırlıklarına başlayacak olan Xiaomi, ikinci mağazayı Forum İstanbul’a açacak. Lakin şimdilik ikinci mağazanın ne zaman açılacağı bilinmiyor.

XİAOMİ Mİ STORE’UN AÇILIŞINDA HANGİ ÜRÜNLER YER ALACAK!

Çinli teknoloji devinin Türkiye’de gerçekleştireceği ilk Xiaomi Mi Store’unun açılışına özel yapmayı planladığı kampanyalar hakkında şimdilik bir bilgi yer almıyor. Açılış hazırlıkları büyük bir gizlilikle yürütülürken mağaza içine dair herhangi bir görüntü paylaşılmıyor.


Lakin ülkemizde son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen firmanın açılışını gerçekleştireceği mağazada Türkiye’de kullanılması mümkün tüm ürünleri satışa sunacağı ifade ediliyor. Mobil cihazların yanı sıra televizyonlar, router cihazları, akıllı tartılar, oyuncaklar gibi pek çok ürünü satışa sunması bekleniyor.

#XİAOMİ
#Mİ STORE
#Mağaza
6 yıl önce