|

Whatsapp'ta artık 13 saat 8 dakika 16 saniyeniz var

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ‘Herkesten Sil’ özelliğinde büyük bir düzeltme yapmayı hedefliyor. Beta sürümünde keşfedilen düzeltme sayesinde WhatsApp kullanıcıları büyük bir sorunu daha arkalarında bırakmış olacak.

Yeni Şafak
20:28 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 20:29 - 19/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
WhatsApp yanlış mesaj gönderen kullanıcılarına mesajı silmek için şuan 1 saat 8 dakika 16 saniye zaman tanıyor.
WhatsApp yanlış mesaj gönderen kullanıcılarına mesajı silmek için şuan 1 saat 8 dakika 16 saniye zaman tanıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ‘Herkesten Sil’ özelliğinde büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Platformun iOS için yayınladığı beta sürümünde ortaya çıkan değişiklik, kullanıcıları büyük bir dertten kurtarmak için geliyor.

Bildiğiniz gibi WhatsApp, kısa süre önce yanlışla yollanan mesajları iki taraftan da silebileceğiniz bir özelliği devre almıştı. Lakin mesajlaşma devi bunun için tüm kullanıcılara süre sınırlaması koydu. Mesaj atan kişinin yanlışlıkla attığı mesajı en geç 1 saat 8 dakika 16 saniye içerisinde silmesi gerekiyordu. Bu süre zarfında mesajı iki taraftan da silmediğiniz takdirde artık silemiyordunuz. Yeni güncelleme ile artık bu soruda son bulacak.


‘HERKESTEN SİL’ ÖZELLİĞİNİN SÜRESİ UZUYOR!

Kısıtlı süreden şikayet eden kullanıcıların taleplerine kulak veren WhatsApp, iOS için yayınladığı beta sürümünde ‘Herkesten Sil’ özelliğinin süresini uzatarak test ediyor. Beta sürümünde 1 saat 8 dakika 16 saniyelik süreyi 13 saat 8 dakika 16 saniye seviyesine çıkarak mesajlaşma devi, yayınlayacağı güncelleme ile kullanıcıların bu şikayetlerinde kısa süre içerisinde çözüm getirmeyi planlıyor.

Tabi ki söz konusu özellik şimdilik beta sürümünde test ediliyor. Lakin WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği bu düzeltmenin kısa süre içerisinde yayınlanacak bir güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

#WhatsApp
#Herkesten Sil
#Beta
#iOS
5 yıl önce