|

WhatsApp yönetiminden bir kişi daha eksildi

WhatsApp’ın yönetim kadrosundan önemli bir isim daha görevden ayrıldı. Popüler mesajlaşma uygulamasının kurucu CEO’larının ayrılmasından sonra İş Geliştirme Müdürü Neeraj Arora da istifa etti.

Yeni Şafak
14:11 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 14:15 - 27/11/2018 Salı
Yeni Şafak
WhatsApp'ın kurucusu Brian Acton geçtiğimiz aylarda görevi bırakmıştı.
WhatsApp'ın kurucusu Brian Acton geçtiğimiz aylarda görevi bırakmıştı.

Facebook tarafından satın alınan Instagram ve WhatsApp’ın yöneticilerine etkisi uzun yıllar sonra ortaya çıkmaya başladı. Her iki sosyal medya platformunda ilk olarak kurucular istifa etmişti. WhatsApp tarafında son ayrılık haberi Neeraj Arora’dan geldi. Arora ayrılığın nedenini ailesine daha fazla vakit ayırmak istemesi olarak gösterdi.

Facebook’un 2014 yılında WhatsApp’ı satın almasından sonra Facebook operasyonuna geçen Arora, dün bir paylaşımla görevden ayrıldığını duyurdu. Ailesiyle vakit geçirmek istediğini belirten Arora, herhangi bir sitemde bulunmadı.

Neeraj Arora’nın paylaşımı:

"Zaman akıp gidiyor ama hatıralar değil. Jan ve Brian'ın (kurucu ortaklar) beni WhatsApp projesine dahil etmesinin üzerinden 7 yıl geçtiğine inanamıyorum. Bu kadar yetenekli insanlarla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ancak veda etme vakti geldi. WhatsApp'ın basit, güvenli ve güvenilir bir mesajlaşma uygulaması olarak kalacağından hiçbir şüphem yok. Şimdi kendimi yeniden toparlama ve ailemle vakit geçirme vaktidir."

#Whatsapp
#istifa
#facebook
5 yıl önce