|

WhatsApp grup arama özelliği Android'e de geliyor

WhatsApp’ın grup sohbetlerindeki görüntülü arama başlatma kısayolu iOS’tan sonra şimdi de Android için geliyor. Popüler mesajlaşma uygulamasının grup video özelliği şu anlık beta olarak yayınlandı. Önümüzdeki haftalarda normal kullanıcılar için de yayınlanacak.

Yeni Şafak
12:15 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:18 - 28/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
WhatsApp'ın aylık 1.2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.
WhatsApp'ın aylık 1.2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.

WhatsApp geçtiğimiz günlerde iOS için Grup görüntülü arama özelliğini yayınlamıştı. Grup sohbetlerine eklenen bir tuş yardımıyla WhatsApp grubundan seçtiğiniz kişilerle görüntülü arama yapılabiliyor. Google Play Beta Programı aracılığıyla yayınlanan yeni WhatsApp güncellemesiyle bu özellik artık Android kullanıcılarına da geliyor.


WhatsApp grup sohbeti ekranında sol üst kısımda bir arama butonu görülüyor. Bu butona basarak rehberinizde kayıtlı olan grup üyelerinin listesini görebiliyorsunuz. Açılan listeden görüntülü arama yapmak istediğiniz kişileri seçerek sesli veya görüntülü arama yapabiliyorsunuz.

Gruplar için getirilen sesli ve görüntülü arama kısayolu WhatsApp Beta kodlarında keşfedildi. Şu anda kullanımda olmayan bu özellik yakın bir gelecekte hem iOS hem de Android kullanıcıları için yayınlanacak.

#Whatsapp
#grup sohbeti
#güncelleme
5 yıl önce