|

Warface'in Battle Royale 2.0 güncellemesi yayınlandı

Crytek’in yüzde 100 Türkçe ve ücretsiz Online FPS oyunu Warface, yeni sezon öncesi büyük bir güncelleme yayınladı. Artık 32 kişilik oynanabilen moda, bir de "Çernobil" isimli yeni bir harita da eklenmiş.

Yeni Şafak
13:38 - 8/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:44 - 8/10/2018 Pazartesi
AA
Warface oyunundan bir kare.
Warface oyunundan bir kare.

Crytek’in ücretsiz FPS oyunu Warface, yeni sezona yeni içerik ve geliştirmeleri bünyesinde barındıran 2.0 güncellemesi ile giriyor. Oyuncular, Cryengine'in gücü ile hazırlanmış olağanüstü grafiklere sahip mekanlarda yeni bir oyun deneyimi yaşayacak.

Yeni silahlar, başarımları ve hata düzeltmeleri ile performans iyileştirmeleri Warface’in büyük güncellemesinde oyuncuları bekliyor. Yeni PvP Yıldırım Haritası Karasu, Yeni Battle Royale Modu Haritası Çernobil ve Fabrika haritasının yenilenmiş versiyonu ile sezona merhaba diyen Warface, özellikle Battle Royale modu için birçok yenilik ve geliştirmeyi oyuncularına sunmuş durumda.

Çernobil haritası eklendi

Battle Royale modu, bu güncelleme ile birlikte oyuncularından aldığı geri bildirimleri de göz önünde bulundurarak yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Artık 32 kişilik oynanabilen moda, bir de "Çernobil" isimli yeni bir harita da eklenmiş durumda. Hava yardımı, mühimmat çeşitliliği gibi konularda geliştirilen moda Türkçe seslendirme de bu güncelleme ile ekleniyor.


Ödül sistemi de güncellendi

Warface oyuncuları için bir klasik haline gelen Sıralama Maçı Sezonu ve Aylık Klan Savaşları etkinlikleri de güncellenmiş ve zenginleştirilmiş içeriği ile oyuncuları ödüllü bir rekabete davet ediyor.

Özellikle Klan Savaşlarının güncelleştirilmiş hali olan "Elit Lig Dönemi" ile oyuncuları yepyeni bir heyecan ve çok daha prestijli ödüller bekliyor.


#Crytek
#Warface
5 yıl önce
default-profile-img