|

Vine’ın üreticisinden müjde

6 saniyelik video paylaşımları ile popüler hale gelen Vine, uzun süre önce kullanıma kapanmıştı. Sevenleri tarafından ilgi ile takip edilen platformun üreticisinden ise yeni bir sevindirici haber geldi.

Yeni Şafak
11:14 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 11:33 - 10/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Vine'ın üreticisi Dom Hoffman resmi Twitter hesabından platformun yeniden canlanabileceği müjdesini verdi.
Vine'ın üreticisi Dom Hoffman resmi Twitter hesabından platformun yeniden canlanabileceği müjdesini verdi.

Vine, çıktığı andan itibaren bir zaman aralığına damga vurmayı başarmış, birçok insan tarafından keyifle takip edilen bir uygulama olma özelliğini hızlıca kazanmıştı. Vine’ın yükselişinden çöküşüne kadar birçok haline şahit olduğumuz bugünlerde Vine’a dair gelen yeni bilgiler, eskiyi yeni yapmanın ne kadar yakın olduğunu gözler önüne seriyor. 2012 yılı başlarında henüz proje halindeyken Twitter tarafından satın alınan ve 6 saniyelik videolar çekmemize yarayan uygulama, çıktığı dönemler başlı başına bir modanın öncüsü olmuştu.

Şimdinin birçok Instagram ve YouTube fenomenini hayatımıza kazandıran Vine, geçtiğimiz yıl içerisinde kaybettiği popülaritesi nedeniyle yavaşlıktan çok uzak bir hızda hayatımızdan çıkmıştı. Kullanıcı sayısının azalması sonrası şirket tarafından kapatılan Vine, bir “anı uygulaması”na dönüşmüştü. Şimdilerde Vine’ın üretici ekibinde yer alan Dom Hoffman resmi Twitter hesabından gönderdiği bir tweet’le, uygulamanın yeniden canlandırılacağını duyurdu.

Farklı bir isimle aynı konsept yansıtılacak

Hoffmann’ın attığı tweet’ten anlaşılan şu ki; Vine’ın yeniden aynı isimle aktif edilmesinden ziyade aynı konseptte yeni bir uygulama gelecek. İnsanların Vine’ı özlediğine dair çok sayıda ileti aldığını söyleyen Hoffmann, uygulamanın üzerinde çalışmalar yapacağını belirtti. Vine’ın yeni halinin nasıl olacağını öngöremesek de uygulamayı sıklıkla kullanan insanların bu geri dönüşten mutlu olacağını söyleyebiliriz.


#Vine
#Video
#Twitter
#Dom Hoffman
6 yıl önce