|

Ünlü yönetmenin Tesla aracı alev aldı

Ünlü yönetmen Michael Morris'in Tesla aracı trafikte ilerlerken bilinmeyen bir nedenden ötürü alev aldı. Çevredekilerin uyarıları üzerine eşi ile birlikte büyük bir facianın eşiğinden dönen Morris’nin oyuncu eşi yanan Tesla araçlarının saniye saniye kameraya aldı. İşte o görüntüler...

Yeni Şafak
13:36 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:37 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Çekilen görüntülere bakıldığında alevlerin aracın bataryasından geldiği görülüyor.
Çekilen görüntülere bakıldığında alevlerin aracın bataryasından geldiği görülüyor.

Elektrikli otomobil denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Tesla’nın başı yeniden dertte. Güvenlik açısından kendini kanıtlamış olan firmanın aracı sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü yanmaya başladı. Son dönemde bataryalarda yaşanan patlamaları akıllara getiren yangın, hala batarya teknolojisinin istenilen seviyeye ulaşmadığını gözler önüne seriyor.

Ünlü oyuncu Mary McCormack'ın yönetmen eşi Michael Morris'in sahip olduğu araçta, söz konusu skandala maruz kaldı. Ünlü yönetmenin eşinin kullandığı araç sebepsiz yere alev aldı. Çevresindeki insanlarının uyarıları aracılığı ile aracı kenara çeken 44 yaşındaki yönetmen, büyük bir facianın eşiğinden döndüğünü belirtti.


Ünlü yönetmen, aracın neden alev aldığını bilmediğini ve bu duruma mahal verecek bir kazanında yaşanmadığını ifade etti. Ayrıca eşinin aracı yanarken videoya aldığını belirten yönetmen, videoyu Twitter’dan paylaşarak Tesla’dan cevap beklediğini de belirtti.


Ünlü yönetmen Michael Morris'in eşi McCormack, Tesla'yı etiketlediği Tweet'in de şu sözleri kullandı:

  • "Bugün kocama ve arabasına olanlar buydu. Santa Monica Bulvarı'ndaki trafikte ilerlerken kaza olmamasına rağmen bunlar yaşandı ve neyse ki çevredekiler uyardı. Tanrı'ya şükürler olsun ki çocuklarımız eşimle birlikte arabada değildi."

Daha öncesinde de batarya nedeni ile araç ta çıkan yangınla baş bela da olan Tesla’nın bu seferde durumu zor gibi görünüyor. Şimdi ise Tesla’nın yaşanan bu skandal olaya karşı vereceği cevap bekleniyor.

#Tesla
#Batarya
#Michael Morris
6 yıl önce