|

Toyota Verso alacaklara kötü haber

Toyota Verso alacaklar için kötü haber geldi. Japon üretici, talebin azalması ve tüketicilerin SUV modellerini tercih etmesi nedeniyle, Toyota Verso’nun üretimine son verdiklerini açıkladı.

Yeni Şafak
13:58 - 19/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Toyota Verso
Toyota Verso

Japon otomotiv devi Toyota, Verso modelinin üretiminin durduğunu açıkladı. Tüketicilerin daha çok SUV tercih etmesinden dolayı Verso’ya olan talebin azalması sebebiyle, Toyota tarafından üretimi sonlandırıldı. Dünya çapında 2018 yılının ilk yarısında 821 adet Toyota Verso satıldı.

Araç 1997 yılında Toyota Corolla Verso adıyla satışa sunulmuştu. Daha sonra Corolla’dan ayrılarak 2009 yılında Toyota Verso adıyla satışa çıkmaya başlamıştı.

Toyota Verso "En iyi aile otomobili"

Japon markanın "En iyi aile otomobili" olarak lanse edilen Verso, Toyota Türkiye resmi sitesindeki fiyat listesi bölümünden de kaldırıldı. Toyota, Verso müşterilerine servis desteği vermeye devam edecek.


Toyota Verso ülkemizde 1.6 Valvematic benzinli 6 İleri vites, 1.6 D-4D Dizel 6 İleri vites ve 1.8 Valvematic benzinli Multidrive S motor seçenekleriyle satışa sunuluyordu.


Aynı sınıfta yer alan Volkswagen Touran ve Opel Zafire Touarer de talep azlığından dolayı üretimine son verilmişti.

#Toyota Verso
#Volkswagen
#Opel
6 yıl önce
default-profile-img