|

Steve Jobs'u Donald Trump'a benzetti

Apple’ın kurucularından olan Steve Wozniak, katıldığı bir etkinlikte Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile gelen soruya verdiği cevap herkesi şaşırttı. Steve Jobs’un ABD Başkanı Donald Trump’a benzediğini söyledi.

Yeni Şafak
14:43 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 14:55 - 12/12/2017 Salı
Diğer
Steve Wozniak bir etkinlikte kendisine sorulan soruya ilginç bir yanıt verdi.
Steve Wozniak bir etkinlikte kendisine sorulan soruya ilginç bir yanıt verdi.

Avustralya’da gerçekleştirilen Pivot Summit etkinliğinde konuşan Apple kurucularından Steve Wozniak, Apple fanlarını şaşırtacak bir açıklamada bulundu. Yaptığı benzetmeyle bir anda herkesin dikkatini çekti. Etkinlik sırasında konuşma yapan Wozniak’a, Elon Musk’ın Steve Jobs’a benzeyip benzemediği yönünde bir soru soruldu. Wozniak soruya şu şekilde cevap verdi, “Steve Jobs’u yakından tanıyordum ama Elon Musk ile çok tanışık değilim, bence Steve Jobs daha çok (başkan)Trump’a benziyor.”

  • Bu şaşırtıcı karşılaştırmanın ardından Wozniak açıklamalarına, “Hakkında şok edici bir gerçek var, ancak kendi çocuklarınız olsa onların duymalarını istemezdiniz. Bir insan bunları nasıl yapar şaşırırsınız” şeklinde devam etti.

Wozniak bu şok edici şeyin ne olduğunu söylemedi, ancak farklı kaynaklardan da bildiğimiz üzere Jobs’un öfke kontrolüyle ilgili bir problemi vardı. Bazı söylentilere göre Jobs göründüğünden daha kaba birisi haline gelebiliyordu.

#Steve Jobs
#Elon Musk
#Donald Trump
#Apple
6 yıl önce