|

Sosyal medyada 'Afrin' operasyonu: 449 gözaltı

Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 1.022 operasyon yapıldı. Afrin operasyonuna yönelik, sosyal medyadan terör propagandası yapan 449 şahıs gözaltına alındı.

Yeni Şafak
13:27 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:34 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Sosyal medya platformlarında terör örgütü propagandası yapan 449 kişi gözaltına alındı.
Sosyal medya platformlarında terör örgütü propagandası yapan 449 kişi gözaltına alındı.

Son bir hafta içerisinde emniyet güçleri tarafından 1.022 operasyon düzenlendi. Siber mücadele kapsamında sosyal medya platformlarında terör örgütü propagandası yapan 449 kişi gözaltına alındı.


İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Zeytin Dalı Harekâtına yönelik harekat başlangıcından itibaren sosyal medyadan terör propagandası yapan 449 şahıs ile protesto eylemlerine katılan 124 şahıs gözaltına alındı.

#afrin #sosyalmedya

Yeni Şafak Teknoloji (@yenisafakteknoloji)'in paylaştığı bir gönderi ()


  • Açıklamada şu bilgiler yer aldı, 'terör örgütü propagandası yapan, bu örgütleri öven, terör örgütleri ile iltisaklı olduğunu alenen beyan eden, halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden, devlet büyüklerine hakaretlerde bulunan, devletin bölünmez bütünlüğüne ve toplumun can güvenliğine kast eden, nefret söylemleri içeren 934 sosyal medya hesabı ile ilgili çalışma yapılmış, tespit edilen 260 kişi hakkında yasal işlem yapılmıştır.'

#Sosyal medya
#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce