|

Skoda Karoq artık daha güçlü

Skoda Karoq, yeni Sportline paketiyle artık daha güçlü. 2.0 litrelik TSI motora kavuşan Skoda Karoq, Ekim ayında Paris’te düzenlenecek Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Yeni Skoda Karoq Sportline hakkında tüm detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
11:37 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:44 - 2/08/2018 Perşembe
Skoda Karoq Sportline
Skoda Karoq Sportline

Gelişmiş off-road yeteneklerine sahip Karoq Scout modelini geçtiğimiz günlerde tanıtan Skoda, bu kez de daha güçlü motora sahip Karoq Sportline donanımını tanıttı. Daha agresif tasarıma sahip olan yeni Skoda Karoq Sportline, 193 beygir güç üreten 2.0 litrelik TSI motora sahip.

Yeni Sportline donanım ile birlikte daha sert bir tampon görünüme kavuşan Karoq, standart 18 inç jantlara ya da opsiyonel 19 inç jantlara sahip olacak. Siyah tavan rayları, karartılmış arka camı ve siyah renkli gövde parçaları yeni tasarımı destekleyen unsurlar arasında yer alıyor.

Yeni Skoda Karoq Sportline içerisinde, sizi gümüş renkli dikişlere sahip siyah spor koltuklar karşılıyor. Skoda bu koltukların Thermoflux kumaşı ile döşendiğinin altını çiziyor. Bu kumaş sıcak yaz günlerinde ekstra konfor sağlıyor.

Paslanmaz çelik pedalları, spor direksiyonu ve LED ortam ışıkları aracın kabinin daha kullanışlı ve şık hale gelmesine yardımcı oluyor.

Yeni Skoda Karoq Sportline, 4 Ekim - 14 Ekin tarihleri arasında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

#Skoda Karoq Sportline
#Paris Otomobil Fuarı
#Skoda Karoq
6 yıl önce