|

Samsung’tan Apple HomePod’a rakip akıllı hoparlörü 'Galaxy Home' tanıtıldı

Samsung, Galaxy Home adını verdiği yeni ürünüyle akıllı hoparlör pazarına giriş yaptı. Apple HomePod’a karşı piyasaya çıkardığı akıllı hoparlör, dünyaca ünlü ses sistemi markası olan AKG imzası taşıyor. Samsung Galaxy Home teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Yeni Şafak
14:47 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 10/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Samsung Galaxy Home
Samsung Galaxy Home

Samsung Galaxy Unpacked 2018 kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen başka bir ürünse Galaxy Home oldu. Samsung’un sesli asistani Bixby ile çalışan akıllı hoparlör, uzun süredir sızıntısı yapılan bir üründü. Galaxy Home’un en büyük rakipleri Google Home, Amazon Echo ve Apple HomePod.

8 adet mikrofon ile donatılan cihaz, bu sayede ‘Hi Bixby’ kelimesini de uzaktan dinleyebiliyor. Bixby, bu hoparlör aracılığıyla sizden “müzik çal” ve “mesajlarımı oku” gibi komutlar alabilecek. Ayrıca bu komutları, özel bir mikrofon teknolojisi ile çok daha başarılı bir şekilde algılayabilecek.


Galaxy ailesinin en yeni üyesi olan akıllı hoparlör Galaxy Home’un fiyatına dair bir bilgi paylaşılmadı. San Francisco’da düzenlenecek geliştiriciler konferansında da yer alacak olan Samsung, yeni Galaxy Home’un fiyatını bu konferansta açıklayacak.

#Samsung Galaxy Home
#Akıllı Hoparlör
6 yıl önce