|

Samsung Note 9'un depolama alanı ve fiyatı yüksek olacak

Samsung’un önümüzdeki haftalarda tanıtacağı Galaxy Note 9 modeli için sızıntılar devam ediyor. Çinli kaynakların aktardığına göre yeni amiral gemisi 512 GB depolama alanıyla ve yüksek fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Yeni Şafak
13:00 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:06 - 18/06/2018 Pazartesi
Diğer
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Güney Koreli teknoloji devinin merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, çok kısa bir süre içerisinde tanıtılacak. Cihaz hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle büyük bir heyecan uyandırıyor. Çinli kaynaklar Note 9 hakkında yeni iddialarda bulundu.

Ice Universe’ün iddiasına göre Galaxy Note 9, serinin ilk 512 GB dahili depolama alanına sahip akıllı telefonu ünvanını alacak. Ancak ilk etapta Güney Kore ve Çin pazarında satışa sunulması planlanıyor. Eğer bu ülkelerde 512 GB’lık dahili hafızası olan model büyük ilgi görürse diğer pazarlarda da satışa sunulabilir.

Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarda Galaxy Note 9’un bataryasında ciddi bir kapasite artışı olacağa benziyor. Ayrıca cihazın RAM kapasitesi ve ön kamerasında da büyük iyileştirmeler olacak. Tüm bu güçlendirmelerle beraber dahili hafızanın da artmasıyla elbette fiyatın normalden biraz daha pahalı olması bekleniyor.


Samsung, 512 GB dahili depolama alanına rağmen cihazda dahili hafıza kartı yuvasını da koruyacak. Bu nedenle Galaxy Note serisi kullanıcıları, cihaza yüklü bir meblağ ödemek istemezse hafıza kartı seçeneğini kullanabilecek.


Galaxy Note 8’in muhteşem tasarımı Note 9’da aynı kalacağa benziyor. Samsung kullanıcılarının yeni cihazda görmek istediği tasarım aslında soldaki tasarımdı ancak maliyetlerden dolayı firma yine sağdaki tasarımı kullanacak. Samsung’un son 4 amiral gemisinde bu tasarımı kullanması 2019’da köklü bir değişime gidileceğini işaret ediyor.

#Samsung
#Galaxy Note 9
#dahili hafıza
6 yıl önce