|

Samsung gelecek yıl 3 model tanıtacak

Samsung yeni amiral gemisi serisini üç farklı model ile tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile birlikte yeni bir model daha tanıtılacak.

Yeni Şafak
10:38 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 10:47 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Bir tasarımcının sızdırılan fotoğraflara göre çizdiği Galaxy S9 tasarımı.
Bir tasarımcının sızdırılan fotoğraflara göre çizdiği Galaxy S9 tasarımı.

Apple’ın 2018 yılında bu sene olduğu gibi yine 3 farklı iPhone modeli tanıtacağı konuşuluyordu benzer bir iddia şimdi Samsung için ortaya atıldı.

ValueWalk’ın haberine göre Galaxy S9 ve S9+ ile beraber gelecek olan S9 mini kavisli ‘Infinity Display’ ekran ile tanıtılacak. Ekranı 5 inç’den biraz daha küçük olan Mini hakkında şimdilik başka bir bilgi bulunmuyor. Söylentilerin asıl kaynağı ise Çin sosyal ağı Weibo’da paylaşılan bir görsel.


Daha öncesinde S7 ve S8 için de Mini modeller üreteceği söylenmişti ancak bu beklenti iki cihazda da gerçeğe dönüşmemişti. Bu yüzden bu söylentinin gerçekleşme ihtimali biraz düşük denilebilir.

Galaxy S9 hakkındaki diğer söylentiler ise, cihazın ‘ekran altı’ parmak izi sensörüyle gelmeyeceği ancak Snapdragon 845 işlemci kullanacağı söyleniyor. Bunun yanında ön kameranın ciddi bir değişikliğe uğrayacağı ve video işlemenin iPhone X’e kıyasla dört kat daha hızlı olacağı söyleniyor.

#Samsung
#Galaxy s9
#akıllı telefon
6 yıl önce