|

Samsung Galaxy Watch tanıtıldı

Samsung, en yeni akıllı saati Galaxy Watch’u tanıttı. Yeni nesil akıllı saat ile artık telefondan bağımsız olarak görüşmeler yapılabilecek. Samsung yeni Galaxy Watch ile birlikte Gear serisine veda etti. Peki, Samsung Galaxy Watch akıllı saat ne gibi teknik özellikler sunuyor? Ne zaman satışa çıkacak? Fiyatı ne kadar olacak? Galaxy Watch’a dair tüm detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
12:20 - 10/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Samsung Pazarlama Direktörü Alena Vives, Galaxy Watch'u tanıtıyor.
Samsung Pazarlama Direktörü Alena Vives, Galaxy Watch'u tanıtıyor.

Sürprizlerle dolu Samsung Galaxy Unpacked 2018 nihayet gerçekleşti. Merakla beklenen etkinlikte Samsung’un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch’ta gün yüzüne çıktı.

Samsung Pazarlama Direktörü Alena Vives’in tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy Watch, tasarımıyla büyük beğeni topladı. 42 mm ve 46 mm’lik iki farklı versiyonu bulunan saat altın, gümüş ve siyah renkleriyle satışa çıkacak.

Galaxy Watch akıllı saatin ekranı Gorilla Glass DX+ ile güçlendirildi

Corning firmasının akıllı saatler için ürettiği ve askeri düzeyde dayanıklılık sağlayan Gorilla Glass DX+ ekran koruması desteği yeni Samsung Galaxy Watch modelinde karşımıza çıkıyor.

Kırılmaya ve çizilmeye karşı dirençli sağlayan bu yapı, yüksek çözünürlük sunan AMOLED ekrana sahip Galaxy Watch’un ekranını koruyacak.

Samsung Galaxy Watch akıllı saat teknik özellikleri

Galaxy Watch LTE ve Bluetooth olmak üzere iki farklı versiyonla satışa sunulacak. 1.15 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci ile güçlendirilen Galaxy Watch'un LTE sürümünde 1.5 GB RAM ve 4 GB dahili depolama birimi bulunuyor.

Bluetooth'lu versiyonda ise 768 MB RAM ve 4 GB depolama kapasitesi yer alıyor. Ayrıca akıllı saat Android işletim sistemine değil Samsung’un kendi geliştirdiği Tizen OS 4.0 işletim sistemine sahip.

Samsung Galaxy Watch akıllı saat fiyatı

14 Eylül tarihinden itibaren Türkiye pazarında satışa sunulacak olan yeni Galaxy Watch’un ülkemizde fiyatına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Fakat 24 Ağustos’ta Amerika’da satışa çıkacak Galaxy Watch’un fiyatları şu şekilde:

  • 42 mm Samsung Galaxy Watch: 329.99 dolar
  • 46 mm Samsung Galaxy Watch: 349.99 dolar


#Samsung Galaxy Watch
#Akıllı Saat
#Samsung
6 yıl önce