|

Samsung Galaxy J6 Plus gün yüzüne çıktı

Samsung, yeni Galaxy J6 Plus için hazırlıklara başladı. Orta sınıfta yer alacak olan Samsung Galaxy J6 Plus, 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olacak. Gün yüzüne çıkan teknik özelikleriyle işte yeni Samsung Galaxy J6 Plus modeline dair detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
15:35 - 15/07/2018 Pazar
Güncelleme: 15:38 - 15/07/2018 Pazar
Samsung Galaxy J6 Plus modeline dair paylaşılmış herhangi bir fiyat bilgisi yok.
Samsung Galaxy J6 Plus modeline dair paylaşılmış herhangi bir fiyat bilgisi yok.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Hindistan ’da düzenlediği etkinlikte Samsung Galaxy J6 modelini tanıtan Samsung, yeni sızıntılara göre bu cihazın daha gelişmiş bir versiyonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy J6 Plus olarak adlandırılacak yeni akıllı telefon Galaxy J6 ’nın aksine Exynos değil Snapdragon işlemciden güç alacak.

Samsung Galaxy J6 Plus modelinin sonbahar döneminde resmiyet kazanması bekleniyor. Asya kıtasında telefonun Galaxy On6+ olarak çıkacağı ifade ediliyor zira genelde Galaxy On ve Galaxy J serileri birbirini temel alıyor.

Samsung Galaxy J6 Plus özellikleri

Yeni cihazın teknik özellikleri sızmış durumda. Android Oreo işletim sistemi ile birlikte gelecek olan Samsung Galaxy J6+, piyasadaki modelden farklı olarak Exynos 7870 değil Snapdragon 450 işlemci mimarisiyle donatılacak.

Arka tarafında çift kamera yer alacak olan akıllı telefonun, 4000+ mAh seviyesinde dev bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Bu dev batarya, epey uzun bir pil ömrü vadedecek. Cihaz ayrıca 5,6 inç Super AMOLED ekran ile birlikte gelecek ve HD+ çözünürlük sunacak.

#Samsung Galaxy J6 Plus
#Galaxy J6 Plus
#Samsung
#Galaxy
6 yıl önce