|

Ronaldo’nun kararı FIFA 18’i zor duruma soktu

Vergi cezası sonrasında Real Madrid'den ayrılmayı düşünen Cristiano Ronaldo, FIFA 18'i de zor duruma soktu. Eğer Ronaldo'nun transferi gerçekleşirse, FIFA 18’in kapak fotoğrafı, fragman ve oyun için görüntüleri dahil büyük bir değişikliğe gitmesi gerekiyor.

Yeni Şafak
11:56 - 19/06/2017 Monday
Yeni Şafak
FIFA 18'in kapak yıldızı olarak bu yıl Cristiano Ronaldo ile anlaşma sağlanmıştı.
FIFA 18'in kapak yıldızı olarak bu yıl Cristiano Ronaldo ile anlaşma sağlanmıştı.

EA Sports’un dünya çapında sevilen oyun serisi FIFA’nın bu yılki tanıtımı bir hayli ses getirmişti. Süperstar olarak Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo’yu kullanan FIFA 18, hem oyun içi görüntüleriyle hem de fragmanıyla beğeni toplamıştı.

Gelgelelim spor kamuoyu, Ronaldo’nun ayrılık haberleriyle çalkalanıyor. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldıza bir vergi suçlaması yöneltilmiş ve yüklü miktarda para cezası verileceği ifade edilmişti. Bunun üzerine Ronaldo’nun ani bir kararla Real Madrid’den ayrılmayı kafasına koyduğu iddia edildi.

İşte bu haber, FIFA 18’in geliştiricilerini de şüphesiz zor duruma soktu. Zira tanıtım reklamlarında başrolde Real Madrid formalı Ronaldo yer alıyor. Süper yıldızın olası bir takım değişikliğinde, FIFA 18’in de değişikliğe gitmesi gerekiyor.

Şayet bir transfer gerçekleşirse, FIFA 18’in kapak fotoğrafı, fragman ve oyun için görüntüleri dahil büyük bir değişikliğe gitmesi gerekiyor. Bildiğimiz üzere oyunun normal şartlar altında 3 ay içinde raflardaki yerini alması gerekiyor. Böylece oyunun yapımcıları bir hayli zor duruma girecek. Ayrıca olası bir aksilik durumunda, FIFA ile PES arasındaki rekabette PES 2018’i öne geçirecektir.


#FIFA 18
#Cristiano Ronaldo
7 years ago