|

PUBG PlayStation 4'e geliyor

400 milyondan fazla oyuncusu bulunan PUBG, hızla yayılmaya devam ediyor. Mobil cihazlar ve bilgisayarlarda oynana bilen oyunun, yakın zamanda PlayStation 4'e de entegre olacağı belirtiliyor.

Yeni Şafak
00:02 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
PUBG
PUBG

400 milyondan fazla oyuncusu bulunan PlayerUnknown's Battlegrounds yani bilinen adı ile PUBG oyunu sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Bir günde 87 milyon gibi rekor bir oyuncu girişine imza atan oyun üye sayısını her geçen gün katlayarak arttırmaya devam ediyor.

PUBG BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

Popülerliğinin artması ile birlikte her platforma entegre olmaya devam eden PUBG, mobil cihazlar ve bilgisayarlarda oynanabiliyor. Şimdi ise sızdırılan bilgiye göre PUBG, PlayStation 4'e uyumlu hale getirilmeye çalışılıyor.


PlayerUnknown's Battlegrounds oyununun en büyük rakiplerinden biri olan Fortnite’ın Nintendo Switch’e geleceğine dair bilgi doğru çıkmıştı. Bu doğrultuda PUBG’ninde PS4’e geleceği kesin gözü ile bakılıyor. Lakin konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

PS4’e girişinin bir yıl içerisinde açıklanacağı ön görülüyor. Bununla da kalmayıp hızla yayılmaya devam eden efsane oyunun diğer konsollara da kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor.


Kullanıcı sayısını her geçen gün arttıran PUBG’nin konsollara dahil olması ile birlikte kullanıcı sayını katlayarak arttırması öngörülüyor.

#PUBG
#PlayerUnknown's Battlegrounds
#PlayStation 4
5 yıl önce